Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

I know no fear…

HANS INNEMÉE

30 x 30 cm incl. passepartout en lijst

€225.- compleet ingelijst

zeefdruk op mulberry art paper
in passepartout
voorzien van zwarte aluminium lijst
zeefdruk 14 x 14 cm | ingelijst 30 x 30 cm

  * gratis verzending binnen Nederland

OVER I KNOW NO FEAR....

"Ik ben niet bang!" zegt deze kleine vogel ons. Het is alsof hij zichzelf hier mee moed in praat en zo het leven aan durft te gaan. Een vertederend beeld van kunstenaar Hans Innemée met als titel I know no fear.

Het vogeltje is wit en heeft een rode snavel. Het is afgebeeld tegen een donkerblauwe lucht.

 

Uitvoering

Dit werk is uitgevoerd als zeefdruk op mulberry art paper.
Het wordt door ons ingelijst in een crèmekleurig passepartout op een wijze die de handgeschepte randen van het kunstwerk in tact laat. De zeefdruk behoudt daarmee zijn unieke uitstraling. Het werk wordt verder voorzien van een zwarte aluminium omlijsting met glasplaat voorlangs.

DE MATERIALEN

Mulberry art paper

Dit is een handgeschept papier dat wordt gemaakt van de vezels van de moerbeiboom. Er zit veel structuur in dit papier en het heeft natuurlijke randen die niet afgesneden zijn. Daarmee is elk vel origineel en heeft het een unieke uitstraling.

Aluminium omlijsting

De gebruikte aluminium omlijsting komt uit het Switch It systeem en heeft een randbreedte van 10mm. Deze lijsten zijn gemaakt van een hoogwaardig aluminium, zijn sterk en toch licht in gewicht. De kleur van deze lijst is zwart en het is voorzien van een helder artglas van 2mm dikte.

Passepartout

Het gebruikte passepartout is crèmekleurig en komt van het vooraanstaande merk Moorman. Dit zijn volledig zuurvrije passepartouts die speciaal ontwikkeld voor de fine art industrie. Ze bieden een optimale bescherming voor je kunstwerk en dragen bij aan het behoud van je werk.

DETAILS

Formaat

Beeltenis

14 x 14 cm

Kunststijl

Materiaal

Techniek

Oplage

Bijzonderheden

✓ high quality art
✓ inclusief omlijsting
✓ klaar om op te hangen
Artikelnummer: Inne-zd-102 Categorieën: , Tag: