Een dagelijks verlangen

MICHIEL SCHRIJVER

80 x 80 cm

giclée op canvas

kies één van de onderstaande opties (uitleg)
in Atelier baklijst naturel (+...)
in Atelier baklijst whitewash (+...)
in Atelier baklijst wit (+...)
in Atelier baklijst zwart (+...)
in Atelier baklijst zwart-zilver (+...)

  * gratis verzending binnen Nederland

OVER EEN DAGELIJKS VERLANGEN

Een dagelijks verlangen is een kunstwerk van Michiel Schrijver, waarin de kijker zich bevindt in een kamer aan zee met opengeslagen terrasdeuren. Het moge duidelijk zijn dat de aantrekkelijkheid van hetgeen buiten de kamer is, ons uitnodigt de blik te laten dwalen over het water naar de overliggende kust.

Dit werk is uitgevoerd als giclée op canvas, in gelimiteerde oplage.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op canvas
  • gelimiteerde oplage
  • 80 x 80 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

“En elke dag heeft zijn eigen schoonheid en trekt de baai haar aandacht. Het is het stille dagelijkse verlangen dat de toeschouwer beroert. Laten we er wat meer gehoor aan geven…”

De muze van de zee op het schildersdoek

Het zijn kleine droomwerelden, de schilderijen van Michiel Schrijver. Niet bestaande dorpjes en haventjes aan zee die vriendelijk aandoen en die je uitnodigen erin te gaan verdwalen. Elk doek laat je even wegmijmeren in de uitgestrektheid en de geur van zilte zee…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

Op frame

Dit houdt in dat het doek opgespannen wordt op een houten frame en er geen lijst om heen zit.

lees meer

Omdat zonder lijst ook de zijkant van je kunstwerk zichtbaar is, wordt de afbeelding veelal gespiegeld aan de randen. Hierdoor lijkt het net of de afbeelding aan de zijkant doorloopt. Het kunstwerk ziet er dus ook zonder lijst mooi uit.

Het houten frame waar het doek op opgespannen wordt bestaat uit spielatten die een dikte hebben van 2 cm. Bij grotere formaten wordt dit spieraam extra verstevigd door middel van tussenlatten. Het is ook mogelijk - tegen een geringe meerprijs - jouw kunstwerk op te spannen op latten met een dikte van 4 cm. Mocht je dat willen stuur ons dan even een berichtje en we mailen je vrijblijvend de prijsopgaaf door.