CHRISTIAAN AFMAN

schilderen met liefde en met passie

Deze kunstschilder uit Groningen is vooral bekend om zijn realistische landschappen en stadsgezichten. Christiaan Afman’s stijl is klassiek met een kleurgebruik waarbij je regelmatig de indruk krijgt dat het om echt oude schilderijen gaat. Maar niets is minder waar…

Schilderkunst & Urban Sketching

Afman is een actief kunstenaar die geboren is in 1970 in het Groningse dorpje Haren en zijn werk is dan ook helemaal van deze tijd. Hij werkt kleurrijk en gedetailleerd en zijn doeken laten zijn liefde voor het licht zien en nemen ons mee in de sfeer van de plekken die hij schildert.

Zijn werk is onderscheidend en uniek en is duidelijk herkenbaar tussen het grote aanbod in de kunst. Afman is ook actief betrokken bij de organisatie Urban Sketchers, een wereldwijde groep van tekenaars die op locatie schetsen maken. En leuk om te weten…. Afman is een meester in het maken van miniatuurschilderijen!

↓ verder lezen
Opleiding

Christiaan Afman heeft gestudeerd aan de ABK Minerva, waar hij de opleidingen illustratie en docent beeldende kunst heeft gevolgd. Hij werkt zowel in zijn atelier als op locatie, waar hij zich de ene keer laat inspireren door de natuur om hem heen en de andere keer juist weer door het levendige van de stad. Hij werkt met verschillende materialen, soms met inkt en aquarel, dan weer met acryl en soms ook met olieverf.

Links

Website van Christiaan Afman: christiaanafman.nl

.


Toont alle 3 resultaten


 

De kunstwerken van Christiaan Afman zijn uitgevoerd als hoogwaardig giclée op canvas,
uitgebracht in een gelimiteerde oplage en voorzien van gesigneerd certificaat.

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?
Sluit filters
Materiaal
Kunstwerken
Formaat
Kleur
Garantie
Bijzonderheden