< terug naar alle profiellijsten

LOFT PROFIELLIJSTEN
een echt houten basislijst met klasse

Loft lijsten in zwart en wit - sfeerbeeld

De Loft lijst heeft alles wat het hoort te zijn. Gemaakt van echt hout, mooi eigentijds mat afgelakt en een goede hoogte waardoor vrijwel alle kunst er in gemonteerd kan worden. De loft-lijsten zijn recht aan de bovenzijde, waardoor deze een rustig aanzien heeft. Het is uitstekend geschikt voor als je de kunst zelf optimaal tot zijn recht wilt laten komen en de lijst slechts ondersteunend wil laten zijn. De houtstructuur is mooi zichtbaar gebleven in deze lijsten. Naast de atelier baklijst is model Loft onze meest gekozen lijst.

Loft kent twee uitvoeringen, te weten wit of zwart.

Het formaat

De randen van dit lijstprofiel hebben een zichtbreedte van 2 cm en ze zijn 3,4 cm hoog met een sponning van 2,8 cm. We maken deze lijsten precies op maat voor het kunstwerk, waardoor de lijst naadloos aansluit op de voorstelling. In totaal wordt een kunstwerk met deze lijst ca 3,8 cm groter.

Toepassing

Loft lijsten zijn geschikt voor vrijwel elke kunstvorm: kunst op canvas, artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, kunst op paneel, dibond, fotokunst, etc.


Toont alle 2 resultaten