Uitbreiding van de lijstenmakerij

Achter de schermen van het Giclée Atelier wordt volop gewerkt aan de uitbreiding van onze lijstenmakerij. We hebben er wel de garage voor moeten opofferen, maar daar deden we toch niet zoveel mee. Je kent dat wel... zo'n plek waar je al gauw van alles neerzet omdat je daar ruimte hebt en er vervolgens nooit meer naar om kijkt. Tijd dus om het om te zetten naar een functionele ruimte!

Inmiddels zijn de bouwtekeningen klaar, de voorbereidingen getroffen en heeft de aannemer de klus ingepland. Zelf hebben we enkele nieuwe lijstenmakersmachines aangeschaft, zodat we straks veel meer omlijstingen in eigen werkplaats kunnen gaan maken. Daarbij hebben we de mooie collectie van Vadia in ons assortiment opgenomen, wat een absolute meerwaarde is: stuk voor stuk hoogwaardige echt houten kwaliteitslijsten met een perfecte afwerking.

We verwachten dat we eind maart onze nieuwe ruimte in gebruik kunnen gaan nemen en je bent van harte welkom voor een persoonlijk lijstadvies!

Ook online te bestellen

Omdat niet iedereen in de gelegenheid is bij ons langs te komen, bieden we de het assortiment ook online aan. Via deze pagina kun je er meer over lezen en de collecties bekijken.


Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?