Onze naam is gewijzigd

Het Giclée Atelier is verder gegaan onder de naam Vorm & Leegte.

Misschien ben je eerder op onze site geweest en ken je ons nog onder de naam Giclée Atelier.
Maar die naam is passé... omdat we zoveel meer bieden dan alleen giclées alleen. Ook etsen, off-setdruk en andere kunsttechnieken hebben we in ons assortiment en gaan we dit jaar nog in de online shop opnemen.

En dan is er nog de lijstenmakerij waarin we lijsten maken voor allerlei soorten kunst! Of het nu voor een oud schilderijtje van je opa is, voor een zelfgemaakt werkstuk of voor een print die je elders hebt gekocht... voor elk kunstwerk bieden we een passende lijst die precies pas op maat gemaakt wordt.

Dat alles vroeg al tijden om een nieuwe naam en de nieuwe naam is....

Atelier Vorm & Leegte!

En vanwaar vorm en leegte? Kunst bestaat in de kern altijd uit deze twee woorden. Elk schilderij begint namelijk met een leeg doek. Elk beeld start met een lege ruimte. En ook een lijstadvies begint met een leeg blad van mogelijkheden.

En het is in die leegte dat de vorm verschijnt... het is in die ruimte van mogelijkheden, dat kunst geboren wordt.
En dat is ook precies waar de dienstverlening van Atelier Vorm & Leegte over gaat. Samen met jou iets moois creëren en komen tot een vorm waar jij blij van wordt! Met aandacht, passie en toewijding kunst in een jasje stoppen dat bij jou past, dat inspireert en de liefde voor de kunst nog verder aanwakkert....


Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?