De truc met het schilderstape

Je hebt een mooi kunstwerk gezien... en je hebt het gevoel dat die wel eens heel mooi in je huis zou kunnen staan. Enthousiast begin je met bestellen, maar dan ineens... oeps, past het eigenlijk wel? Is het niet te groot? Of is het eigenlijk net te klein en zou ik toch wat groters moeten kiezen?

Twijfel, wat nu?
Deze vragen kunnen voor veel twijfel zorgen en je er zelfs vanaf te houden het kunstwerk te gaan kopen. Want je wilt immers geen miskoop doen! Maar gelukkig is er een oplossing: de truc met het schilderstape!

Eenvoudig en doeltreffend
Met schilderstape kun je heel eenvoudig het formaat van jouw schilderij afplakken op de plek die je in gedachten had. Je hebt misschien nog wel een rolletje in de kast liggen en anders is het zo voor een paar euro opgehaald bij de bouwmarkt. Schilderstape is ideaal omdat het geen schade op de muur geeft en ook is het handig dat het in verschillende kleuren verkrijgbaar is, zodat je op elke kleur muur een contour kunt aanbrengen.

Met hooguit een keukentrapje er bij heb je het zo op de plek van bestemming geplakt en kun je vervolgens van een afstandje het formaat in je opnemen en er nog even een paar nachtjes over slapen.

Andersom kan ook
En is het toch niet het juiste formaat? Dan kun je eenvoudig de zoekactie om gaan draaien. Je kijkt naar de muur en plakt het schilderstape zo op, dat het goed lijkt en het een goed gevoel geeft. Vervolgens pak je de centimeterband of rolmaat en meet je de maten op.

Je kan nu gerichter gaan zoeken naar een mooi giclée-werk omdat je al weet hoe groot het worden moet. Bij ons is dat heel gemakkelijk, want bovenaan op de winkelpagina's vind je de knop 'filters'. Als je daarop klikt opent zich een scherm en kun je ook precies op maat gaan zoeken. Succes!


Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?