Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

Stilleven met grote roemer en kweeperen

HENK HELMANTEL

70 x 55 cm

fine art op papier
giclée kwaliteit
75 jaar kleurgarantie

in sierlijst Landscape olijfgroen 20 mm (+...)
in sierlijst Landscape bosgoen 20 mm (+...)
in sierlijst Portofino zilvergroen 32 mm (+...)
in sierlijst Skagen zwart-hout 40 mm (+...)
in sierlijst Palladio zwart-zilver 35 mm (+...)
in sierlijst Villa grijs-goud 35 mm (+...)

OVER STILLEVEN MET GROTE ROEMER EN KWEEPEREN

Op dit sfeervolle stilleven in herfstsferen zie je een verzameling kweeperen in combinatie met een groene fles en een grote glazen roemer uit de Romeinse tijd. De uitstalling bevindt zich op een verweerde blauwe houten tafel tegen een bruingroene achtergrond.

 

Stilleven met grote roemer en kweeperen is geschilderd door Henk Helmantel en is uitgevoerd als giclée op fine art paper.
Het is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 180 stuks.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op fine art paper
  • gelimiteerde oplage
  • 70 x 55 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

De kweeperen en de herfst… ze horen bij elkaar zoals het licht bij de zon hoort.

Meesterlijk realisme

Zijn liefde en bewondering voor de oude grootmeesters in de schilderkunst heeft veel invloed gehad op Henk Helmantel en zien we terug in zijn werk. Zijn doeken getuigen van een groot meesterschap en zijn uitzonderlijk in zijn soort. Deze geboren en getogen Westeremder geldt…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In sierlijst

Sierlijsten (ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd) zijn er van klassiek tot modern en je krijgt hiermee een mooie afwerking van jouw artwerk.

lees meer

Het kunstwerk wordt eerst op een foam- of houtpaneel gezet en naderhand in de binnenrand van de lijst gemonteerd. Doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het doek heen valt krijg je een mooie naadloze aansluiting. Dit is de meest traditionele manier van inlijsten en de lijstkeuze is dan ook enorm. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal!

In de optie 'selecte lijstkeuze' tref je de favoriete inlijstopties van onze eigen lijstenmakerij aan. Maar je kunt uiteraard ook zelf een mooie combinatie samenstellen. Vind je de plaatjes te klein en wil je de lijsten liever wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.


Op paneel

Hierbij wordt het kunstwerk op een foampaneel of houtpaneel geplakt en wordt het geschikt gemaakt om naderhand in te lijsten.

lees meer

Een kunstwerk op paneel op laten plakken maakt dat het stevigheid krijgt en naderhand in een lijst gezet kan worden. We raden het af om een kunstwerk op paneel zonder lijst op te hangen, omdat de randen kwetsbaar zijn en gemakkelijk kunnen beschadigen.


Op de rol

Met deze optie krijg je het artwerk los geleverd en dien je het zelf nog op te plakken en in te lijsten.

lees meer

We leveren het kunstwerk opgerold in een kokerdoos aan je uit, zonder omlijsting. Het werk is aan alle zijden voorzien van een stukje witrand zodat er ook nog voldoende ruimte blijft voor als je het achter een passepartout wilt bevestigen.

 

✓ giclée op fine art paper
✓ 75 jaar kleurgarantie
✓ voorzien van ophanging
Artikelnummer: Helm-215 Categorieën: , Tag: