De inlijstmogelijkheden

Voor een persoonlijke touch en sfeer

Of je nu houdt van luxe, minimalistisch, bourgondisch, klassiek, natuurlijk of kleurrijk? Lijsten zijn er te kust en te keur: van pompeus tot glamorous, van shabby tot natuurlijk of verfijnd. Voor elk schilderij hebben we een passende lijst!


 

BAKLIJSTCOLLECTIE

Wil je ruimte om het giclée, schilderij of ander kunstwerk heen, kies dan voor een baklijst. Dit geeft een modern en eigentijds karakter en is uitermate geschikt voor kunst die op een frame opgespannen is, zoals bijvoorbeeld bij canvas het geval is.


 

SIERLIJSTCOLLECTIE

Wil je de lijst aansluitend, kies dan voor een profiellijst. Bij deze optie sluit de lijst naadloos aan en hierin zijn enorm veel mogelijkheden. Profiellijsten zijn er met een hoog profiel die geschikt zijn voor canvas op frame, alsook met een laag profiel welke rond papieren kunstwerken gemonteerd kan worden.


 

Naast onze atelierlijsten kun je ook een andere lijst (baklijst of profiellijst) om je kunstwerk heen laten zetten. En een groot deel van onze lijstcollectie staat ook online, waardoor je deze al meteen op het scherm kan uitzoeken en meebestellen bij je kunstwerk.

De lijsten worden in de eigen lijstenmakerij handmatig op maat gemaakt, waardoor je altijd een lijst krijgt die perfect past. Naast de al bestaande profielen leveren we ook maatwerk en kunnen we lijsten in een afwijkende kleur maken waardoor deze bijvoorbeeld precies hetzelfde wordt als de kleur van de wand.

En voor de creatievelingen onder ons: de lijsten zijn ook los te bestellen voor als je het inlijsten zelf graag doet.

UITZOEKEN IN ONS ATELIER?

Als je de lijsten liever eerst in het echt wilt zien, ben je welkom om (op afspraak) bij ons langs te komen.

Wil je een lijst om een kunstwerk die je al in je bezit hebt, is het raadzaam deze mee te nemen bij je bezoek.