< terug naar alle profiellijsten

HERMITAGE BOL
een profiellijst met klassieke elegantie

De Hermitage Bol collectie onderscheidt zich door zijn klassieke karakter. Deze lijsten hebben een gebold oppervlak, wat ze gratie en elegantie geeft. Het model is aan de buitenzijde wat hoger dan aan de binnenkant. De rand waar het kunstwerk tegenaan gezet wordt (kraallijst) is versierd met fijne ornamenten.

Deze Hermitage lijsten zijn handgemaakt en degelijk en zwaar uitgevoerd. Ze worden naar keuze met bladgoud of bladzilver afgewerkt.
De beschikbare variaties zijn: volledig verguld, volledig verzilverd, zwart met een gouden kraallijst en zwart met een zilveren kraallijst

Het formaat

Dit lijstprofiel heeft een breedte van 4,4 cm en is 4,5 cm hoog met een sponning van 2,7 cm. We maken deze lijst precies op maat en het valt daarbij aan de voorzijde enkele millimeters over het artwerk heen. Hierdoor krijg je een mooie aansluiting zonder kieren. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met een Hermitage Bol lijst ca 8 cm groter.

Toepassing

Hermitage lijsten zijn geschikt voor vrijwel elke kunstvorm: kunst op canvas, artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, kunst op paneel en dibond.


Toont alle 4 resultaten