Doek laten vernissen

de ultieme bescherming

v.a.  17,50

Wanneer vernissen?

Vernissen is handig als je jouw kunstwerk op een plek hangt waar het gemakkelijk vuil kan worden (denk aan kinderkamer, keuken of een plek waar mensen het gemakkelijk aan kunnen raken). Met een laagje vernis bescherm je jouw kunstwerk niet alleen tegen vuil en invloeden van buitenaf; het zorgt ook nog eens voor meer kleurdiepte en verlengt de levensduur. Op de pagina vernissen kun je meer lezen over de voor- en tegens van vernissen.

Als er veel zonlicht is

Komt jouw doek op een plek te hangen waar veel zonlicht is dan kun je kiezen voor een vernis met UV-filter. De vernis die we opspuiten heeft zo'n filter, de andere soorten niet.

Mat of glanzend

Dat is enerzijds een kwestie van smaak, maar ook van hoe je het wilt gebruiken. Hoe glanzender de vernis hoe dieper de kleuren van het kunstwerk overkomen, maar ook hoe meer spiegeling er is (houd daar rekening meer met hoe je de verlichting hangt). Een matte vernis heeft geen spiegeling maar is lastiger schoon te maken.

VERNIS OPDRACHT INVOEREN:

Standaard spuiten we de vernis voor een superstrak resultaat. Wil je de vernis wat dikker aangebracht hebben dan kun je kiezen voor rollen of kwasten.
mat
zijdeglans
hoogglans
Artwerk
inlijstkeuze
Totaal
Persoonlijk advies

Twijfel je wat je moet kiezen of heb je eerst meer info nodig? Gebruik de chatbutton rechtsonder of maak een afspraak.

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Wil je meer info of heb je advies nodig? Ik kijk graag met je mee.