HET ATELIER

Voordat een kunstwerk een giclée wordt heeft een kunstenaar er al heel veel uren (tot soms vele maanden aan toe) in zitten. Bij Vorm & Leegte vinden we het belangrijk dat ook de giclée-reproducties dezelfde zorg en aandacht krijgen als dat de kunstenaar aan het origineel heeft gegeven.

WAT ZIJN GICLÉES

Een giclée is een kunstdruk van een zeer hoge kwaliteit. Veel kunstenaars stellen een deel van hun werk beschikbaar voor reproductie en kiezen daarbij voor deze techniek. Een giclée kan op canvas of op art paper uitgevoerd worden en is vaak ook gelimiteerd in oplage.

BESTELINFORMATIE

Voordat je tot bestellen overgaat wil je vast nog wel een en ander weten. Hoe lang is de levertijd? Zit er garantie op mijn aankoop? Kan ik achteraf betalen? Speciaal voor al deze praktische vragen en meer, hebben we een uitgebreide FAQ pagina gemaakt waar je van alles kunt nalezen.

GRATIS SPAREN

Met elke aankoop spaartegoed opbouwen? Dat doen we automatisch voor jou! Als je iets bij Vorm & Leegte koopt en je maakt een klantaccount aan, dan ontvang je gratis spaarpunten bij elke bestelling. Elke punt is 5 euro waard en je mag zelf beslissen wanneer je jouw punten wilt inwisselen.

De missie van Vorm & Leegte is heel helder:

Elk kunstwerk laten stralen zoals het bedoeld is!