< terug naar alle profiellijsten

SHABBY CHIC PROFIELLIJSTEN
de lijst die oud met nieuw verbindt

De Shabby Chic collectie bestaat uit sierlijke lijsten die een zekere nonchalance in zich dragen. De randen van deze profielen lopen half schuin, waardoor het kunstwerk verdiept in de lijst komt te liggen. De verf op deze profielen is licht afgeschuurd waardoor er een vleugje hout doorheen komt. Dit geeft de lijst een rustiek verweerd karakter. Hiermee is dit profiel ook goed toe te passen op klassiekere kunstwerken of als je het graag wat meer vintage wilt.

Ze zijn verkrijgbaar in: donkerbruin, wit en zwart.

Het formaat

De Shabby Chic lijst is leverbaar in twee breedtes.

  • De smalle lijsten hebben een zichtbreedte van 2 cm (naar de top toe smaller tot 1 cm) en is 3,5 cm hoog. De sponning van de smalle lijst is 2 cm.
  • De brede lijsten hebben een zichtbreedte van 3,4 cm (naar de top toe smaller tot 2,7 cm) en is 4,3 cm hoog. De sponning van het brede model is 2,8 cm.

We maken deze lijsten precies op maat, waarbij het aan de voorzijde enkele millimeters over het artwerk heen zal vallen. Op deze manier krijg je een mooie aansluiting zonder kieren. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst ca 4 cm groter bij de smalle uitvoering en ca 6 cm groter bij de brede uitvoering.

Toepassing

Shabby Chic lijsten zijn geschikt voor vrijwel elke kunstvorm: kunst op canvas, artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, kunst op paneel, dibond, fotokunst, etc.


Toont alle 6 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?