< terug naar alle profiellijsten

VIENNA PROFIELLIJSTEN
de sierlijke houten lijst met zilveren elegantie

De Vienna sierlijsten hebben een elegante uitstraling door de afgeschuinde binnenrand. Het kunstwerk wordt onder de schuine kant gemonteerd, waardoor het verdiept in de lijst ligt. Het kader geeft zo extra veel accent aan het schilderij. Het is een lijst die het zowel om moderne als klassieke kunstwerken goed doet.

Het houtwerk van de Vienna lijsten is mat gelakt en daarna in de lengterichting geborsteld wat de lijsten een natuurlijke eigentijdse uitstraling geeft. De schuin aflopende binnenkant is verzilverd en ook deze zilverrand is geborsteld waardoor de houtkleur er deels door heen blijft schijnen.

Leverbaar in wit, zwart of taupe, allen uitgevoerd met een zilveren accentrand aan de binnenkant van de lijst.

Het formaat

Dit lijstprofiel heeft een zichtbreedte van 2 cm dat smal wegloopt naar de toprand tot 0.7 cm. Het profiel is 4 cm hoog en heeft een sponning van 2 cm.
We maken deze Vienna lijsten precies op maat, waarbij het aan de voorzijde enkele millimeters over het artwerk heenvalt. Hierdoor krijg je een mooie aansluiting zonder kieren. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst ca 4 cm groter.

Toepassing

Vienna lijsten zijn geschikt voor vrijwel elke kunstvorm: kunst op canvas, artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, kunst op paneel, dibond, fotokunst, etc.

 


Toont alle 3 resultaten