< terug naar alle baklijsten

IMPACT BAKLIJSTEN
een stoere strakke lijst met extra brede rand

De Impact serie bestaat uit robuuste strakke houten baklijsten, die naast een extra brede rand ook extra hoogte hebben. Hierdoor komt het canvas er iets dieper in te liggen. Dit geeft een groots effect aan het kunstwerk en geeft het een stoer karakter. Een sterke en solide lijst.

Het formaat

Het Impact lijstprofiel heeft een zichtbreedte van 1,6 cm.

Een baklijst laat altijd ruimte tussen het doek en de lijst, waardoor het kunstwerk extra accent krijgt. Standaard is de tussenruimte voor de Impact baklijst 1 cm per zijde, waarmee het totale formaat van het kunstwerk met lijst 5,2 cm groter wordt.

Omdat Impact lijsten een bredere bak hebben kan er ook voor gekozen worden de tussenruimte 1,5 of 2 cm te laten zijn. Kies je voor een grotere tussenruimte dan wordt het totale formaat van het kunstwerk ook groter. Het totale formaat wordt in dat geval respectievelijk 6,2 of 7,2 cm groter dan het doek.

Uitvoeringen

De Impact baklijsten zijn in veel uitvoeringen verkrijgbaar: blank ayous hout, wit gebeitst, bruin gebeitst, zwart gebeitst, effen zwart of wit, en zowel de witte als de zwarte uitvoering zijn verkrijgbaar met een zilveren of gouden toplaag.


Toont alle 10 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?