< terug naar alle baklijsten

BAZO LUXE BAKLIJSTEN
kwaliteitslijsten die ruimte geven aan kunst

De Bazo Luxe baklijsten zijn net iets zwaarder dan de gewone basic baklijsten en bovendien hebben ze een bredere bak. Hierdoor kan er extra breedte rondom het kunstwerk gecreëerd worden tot wel 2 cm aan toe..

Het formaat

De zichtbreedte van de opstaande rand van de Bazo Luxe baklijsten is 0,8 cm.

Een baklijst laat altijd ruimte tussen het doek en de lijst, waardoor het kunstwerk extra accent krijgt. Standaard is deze tussenruimte 0.5 cm per zijde, waarmee het totale formaat van het kunstwerk met lijst 2,6 cm groter wordt.

Bij de Bazo Luxe lijsten kun je naast de standaard afstand ook voor 1 cm, 1,5 cm of 2 cm tussenruimte kiezen.

Kies je voor een grotere tussenruimte dan wordt het totale formaat van het kunstwerk ook groter. Bij bijvoorbeeld een tussenruimte van 1 cm wordt het kunstwerk 3,6 cm groter en bij een tussenruimte van 2 cm loopt dat op naar 5,6 cm.

Uitvoeringen

De Bazo Luxe baklijst is verkrijgbaar in blank ayous hout, in een wit gebeitste uitvoering, in zwart mat met de houtnerf nog zichtbaar, in zijdeglans wit of zijdeglans zwart en de zwarte uitvoering is ook leverbaar met een zilveren of gouden toplaag. Ook is er een Bazo Luxe lijst van warm bruinrood palissanderhout met naar keuze een zilveren of gouden toplaag.


Toont alle 9 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?