< terug naar alle baklijsten

BIG JOHN BAKLIJSTEN
een extra hoge lijst met een grootse uitstraling

De Big John baklijstenserie onderscheidt zich van zijn soortgenoten door de extra hoge bak. Hierdoor kunnen ook schilderijen op dikke frames netjes moeiteloos hun weg naar een mooie omlijsting vinden of je creëert een ‘kijkdoos’ effect door er een schilderij op standaard hoogte in te plaatsen.

Een Big John lijst is van echt hout en is bijzonder stevig. Het is een lijst die ook goed tegen een stootje kan. Met zijn robuuste uitstraling heel goed toepasbaar in de hedendaagse interieurs.

Het formaat

Het Big John lijstprofiel heeft een zichtbreedte van 1,8 cm.
Een baklijst laat altijd ruimte tussen het doek en de lijst, waardoor het kunstwerk extra accent krijgt. Standaard is de tussenruimte voor de Big John baklijst 1 cm per zijde, waarmee het totale formaat van het kunstwerk met lijst 5,6 cm groter wordt.

Omdat de Big John lijsten een bredere bak hebben kan er ook voor gekozen worden de tussenruimte 1,5 of 2 cm te laten zijn. Kies je voor een grotere tussenruimte dan wordt het totale formaat van het kunstwerk ook groter. Het totale formaat wordt in dat geval respectievelijk 6,6 of 7,6 cm groter dan het doek.

Uitvoeringen

De Big John baklijsten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: blank ayous hout of naar keuze wit of zwart afgelakt. De zwarte variant is bovendien nog met een zilveren- of gouden front verkrijgbaar.


Toont alle 5 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?