< terug naar alle profiellijsten

CARET PROFIELLIJSTEN
stijlvol met een zilverrandje


Caret lijsten zijn gekleurde eigentijdse lijsten met een sierlijk zilverrandje die er klasse en elegantie aan geeft.  De kleuren passen erg goed bij de klassieke schilderkunst, maar misstaan ook zeker niet bij de wat modernere impressionistische werken. De kleuren kunnen een een eigenheid aan een kunstwerk meegeven en bijvoorbeeld een kleur die voorkomt op het schilderij versterken.

Deze stijlvolle lijsten lopen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde schuin af. Caret sierlijsten lenen zich door hun fijnheid uitstekend voor werken die niet al te groot van formaat zijn (om het mooi in verhouding te laten zijn raden we een schilderijbreedte van maximaal 80 cm aan).

Het formaat

Dit lijstprofiel heeft een zichtbreedte van 1,8 cm en is verkrijgbaar in een lage variant (de low caret) en een hoge variant.
De lage variant is 2,1 cm hoog en is geschikt voor kunst op een papieren drager. De hoge variant is 3,4 cm hoog en biedt daarmee ook ruimte voor kunst op canvas die op een spieraam bevestigd is.

We maken deze lijst precies op maat rond het kunstwerk met een paar millimeter overlap aan de binnenzijde. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst ca 3,5 cm groter.

Uitvoeringen

Caret lijsten zijn er in het wit, grijs, blauw, groen, rood en wengé.


Toont alle 12 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?