< terug naar alle baklijsten
< terug naar alle profiellijsten

MISTO LIJSTEN
walnoot, mahonie & de luxe van zilver en goud

De Misto collectie bestaat uit luxe mahoniehouten lijsten die met zwart, zilver of goud zijn afgewerkt en daarna geborsteld worden. Door het borstelen schijnt de natuurlijk warmrode zweem van het hout er doorheen. Dit geeft de lijst een speciaal effect en daarmee onderscheidend in zijn soort.

De collectie bestaat uit zowel baklijsten als sierlijsten.

  • De Misto baklijst is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering, een zwart met zilver variant en een zwart met goud variant.
  • De Misto sierlijst is in dezelfde kleuren verkrijgbaar en kent daarnaast ook nog een walnoot houten uitvoering.
Formaten

De Misto baklijst heeft een opstaande rand met een zichtbreedte van 1 cm.
Een baklijst laat altijd ruimte tussen het doek en de lijst, waardoor het kunstwerk extra accent krijgt. Standaard is deze tussenruimte een 0.5 cm per zijde, waarmee het totale formaat van het kunstwerk met lijst 3 cm groter wordt. Bij de Misto baklijsten kan er voor gekozen worden om de tussenruimte iets groter te laten zijn en daarmee 1 cm rondom te laten. Het totale formaat van het kunstwerk wordt in dat geval 4 cm groter dan het doek.

De Misto sierlijst heeft een breedte van 1,6 cm en is 3 cm hoog. We maken deze lijst precies op maat rondom het canvas en het valt enkele millimeters over het doek heen. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met een Misto sierlijst ca 3 cm groter.

Toepassingen

De Misto sierlijsten zijn geschikt voor vrijwel elke kunstvorm: kunst op canvas, artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, kunst op paneel, dibond, fotokunst, etc.

De Misto baklijsten zijn alleen geschikt voor kunst die op een drager zit die vastgeschroefd kan worden, zoals bij canvas op spieraam of op paneel.


Toont alle 7 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?