< terug naar alle baklijsten

VENEER BAKLIJSTEN
natuurlijk en subtiel, luxe afgewerkt met houtfineer

De Veneer baklijstencollectie bestaat uit een serie fijn uitgevoerde houten lijsten die een zeer natuurlijke uitstraling hebben door hun mooie afwerking met echt houtfineer. Hierdoor is de houtstructuur aan alle kanten van de lijst mooi zichtbaar.

De Veneer lijsten zijn in een lichte kleurwash uitgevoerd in natuurlijke eigentijdse tinten. Door de extra smalle rand geeft deze lijst een strak, modern en subtiel kader om je kunstwerk heen.

Het formaat

Het Veneer lijstprofiel heeft een zichtbreedte van slechts 0,5 cm op de opstaande rand. Dit is uitzonderlijk smal en het is dan ook de meest smalle baklijst die we in onze collectie hebben. Door de extra brede bak kan er daarnaast wel veel ruimte rondom het kunstwerk gecreëerd worden.

Een baklijst laat altijd ruimte tussen het doek en de lijst voor extra accent en uitstraling. Bij De Veneer lijsten is deze tussenruimte standaard een 0.5 cm per zijde, waarmee het totale formaat van het kunstwerk met lijst 2 cm groter wordt.

Het is bij deze serie ook mogelijk voor een tussenruimte van 1 of 1,5 cm te kiezen. Het totale formaat van het kunstwerk wordt in dat geval 3 of 4 cm groter.

De diepte van het bakje is 2,6 cm, waardoor er eenvoudig een spieraam of paneel in gemonteerd kan worden.

Uitvoeringen

De Veneer baklijsten zijn verkrijgbaar in grijs, zwart, naturel, lichtbruin en donkerbruin.


Toont alle 5 resultaten