< terug naar alle profiellijsten

HOLLOW PROFIELLIJSTEN
sierlijke klasselijsten in zilver of goud

Deze elegante Hollow sierlijsten hebben een bovenzijde die licht glooiend is. De holling op dit profiel loopt schuin omhoog naar de zijkant van de lijst. De laagste zijde zit dus aan de binnenkant, aan de zijde van het artwerk.

De afwerking van de Hollow lijsten zijn gedaan met bladgoud of bladzilver. De lijst lijkt hiermee als zijde zo zacht en heeft een mooie matte glans.
Er zijn twee kleurvariaties in deze collectie: zilver en goud.

Het formaat

Het Hollow lijstprofiel is er in twee breedtes. De smalle variant heeft een zichtbreedte van 3,5 cm en is 4,3 cm hoog. De brede variant heeft een zichtbreedte van 7,4 cm en is 5,4 cm hoog. De sponning is bij beide lijsten 2,7 cm.

We maken deze lijsten precies op maat rondom het kunstwerk. Aan de voorzijde valt de lijst enkele millimeters over de voorstelling heen waardoor er een naadloze afwerking is. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst respectievelijk 7 cm of 15 cm groter.

Toepassing

Hollow lijsten zijn geschikt voor vrijwel elke kunstvorm: kunst op canvas, artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, kunst op paneel, dibond, fotokunst, etc.


Toont alle 4 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?