< terug naar alle profiellijsten

KADUR PROFIELLIJSTEN
een stoere lijst en toch stijlvol en elegant kader

De Kadur collectie bestaat uit echt houten lijsten die opvallen door hun brede rand. Met deze omlijsting geef je jouw kunstwerk een groots kader en laat je het er extra uitspringen. De Kadur lijst kenmerkt zich doordat de buitenrand van de lijst lager ligt dan het gedeelte waar het schilderij tegenaan wordt bevestigd. Hierdoor komt het schilderij naar voren en ligt de lijst toch mooi plat op de wand. De zilveren binnenrand geeft het kunstwerk een extra accent.

Het houtwerk van de Kadur is mat-gekleurd en wordt daarna geborsteld wat de lijsten een natuurlijke doorleefde uitstraling geeft. Ook de zilverrand is in de lengterichting geborsteld waardoor de houtkleur deels door het zilver heen schijnt.

Dit model is leverbaar in het wit, zwart of taupe, allen uitgevoerd met een zilveren accentrand aan de binnenkant van de lijst.

Het formaat

Dit lijstprofiel heeft een zichtbreedte van 7,7 cm en is 3,2 cm hoog met een sponning van 2,5 cm.
We maken deze lijst precies op maat rondom het kunstwerk en het valt daarbij aan de voorzijde enkele millimeters over de voorstelling heen. Hierdoor krijg je een geheel kierloze aansluiting. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst ca 15 cm groter.

Toepassing

Kadur lijsten zijn geschikt voor vrijwel elke kunstvorm: kunst op canvas, artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, kunst op paneel en dibond.


Toont alle 3 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?