Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

Reflectie
Henrie Vogel

100 x 100 cm

fine art op canvas
giclée kwaliteit
75 jaar kleurgarantie

in Atelier baklijst naturel (+...)
in Atelier baklijst whitewash (+...)
in Atelier baklijst wit (+...)
in Atelier baklijst zwart (+...)
in Atelier baklijst zwart-zilver (+...)

OVER REFLECTIE

Dit werk fascineert en nodigt uit. De argeloze voorbijganger zal niet veel zien, maar zodra zijn blik gevangen wordt door het licht in dit werk, zal hij gefascineerd zijn door de vele kleuren die erin aanwezig zijn. Als een waaier lijkt het licht hier uit een te spatten, alle kanten op. De reflectie in het midden en naar de zijkanten toe steeds donkerder. Er blijkt van alles in te zien. En daarmee blijft het boeiend.

Reflectie is een kunstwerk van Henrie Vogel.
Het is uitgevoerd als giclée in een gelimiteerde oplage.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op canvas
  • gelimiteerde oplage
  • 100 x 100 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

De reflectie van de zon
toont zich als
een explosie van gouden kleuren.

Water, riet en het wuiven van de wind

Met een aangename warmte waarin de zon altijd aanwezig lijkt te zijn is Henrie Vogel uniek in zijn soort. Veel van zijn werken vinden hun oorsprong in de elementen van de natuur, zoals het water, het riet, en het wuiven van de wind. Het is de detaillering waarin het onderwerp nog net zichtbaar is… de vormgeving die de zinnen prikkelt…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In baklijst

Bij een baklijst zit er ruimte tussen de rand van het doek en de rand van de lijst.

lees meer

De naam baklijst zegt het al... het is een lijst in de vorm van een bak, waar het opgespannen doek verdiept in komt te liggen. Het is een eigentijdse inlijstwijze die veel bescherming geeft aan het kunstwerk. Baklijsten geven de voorstelling een subtiel en stijlvol kader, zonder dat het opzichtig is. Baklijsten worden per stuk op maat gemaakt zodat het altijd precies past bij jouw kunstwerk.

Bij een baklijst zit ruimte tussen het doek en de lijst. Deze tussenruimte zorgt er voor dat er nog meer accent op het kunstwerk komt en laat het werk als het ware 'zweven'. Standaard is deze tussenruimte 0,5 cm of 1 cm maar kan bij sommige lijsten ook nog groter gemaakt worden. Wil je zelf graag de gewenste tussenruimte bepalen, selecteer dan in de bestelmodule 'stel zelf je lijstcombinatie samen'. Via die optie kun je naar een andere pagina waar je per baklijst kunt zien welke tussenruimtes er mogelijk zijn en zelf de afstand kunt kiezen.

We bieden baklijsten in verschillende breedtes, kleuren, houtsoorten of met speciale afwerkingen. Je kan eenvoudig de collecties verkennen door een breedte en een model aan te klikken. Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de baklijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschri