Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

Sky High
Henrie Vogel

100 x 100 cm

fine art op canvas
giclée kwaliteit
75 jaar kleurgarantie

in Atelier baklijst naturel (+...)
in Atelier baklijst whitewash (+...)
in Atelier baklijst wit (+...)
in Atelier baklijst zwart (+...)
in Atelier baklijst zwart-zilver (+...)

OVER SKY HIGH

Dit werk is spannend door zijn opbouw. Is het het licht dat de aandacht vangt? Of is het het goudgele gras? Het perspectief van dit werk en de warme kleuren geven een intense beleving. De goudgele reflectie van de zon op de sloot die tussen de velden ligt is als een baan van licht die tot de hemel reikt. Het doek heeft enerzijds een abstracte uitstraling, maar anderzijds is er een grote nauwkeurigheid in de vele grassprietjes te bespeuren. De kleuren lopen van goudgeel tot warmoranje.

Sky High is een kunstwerk van Henrie Vogel.
Het is uitgevoerd als giclée in een gelimiteerde oplage.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op canvas
  • gelimiteerde oplage
  • 100 x 100 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

Goudgeel gras waar ‘t zonlicht doorheen speelt, als een tunnel van licht die uitnodigt en verwarmt.

Water, riet en het wuiven van de wind

Met een aangename warmte waarin de zon altijd aanwezig lijkt te zijn is Henrie Vogel uniek in zijn soort. Veel van zijn werken vinden hun oorsprong in de elementen van de natuur, zoals het water, het riet, en het wuiven van de wind. Het is de detaillering waarin het onderwerp nog net zichtbaar is… de vormgeving die de zinnen prikkelt…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In baklijst

Bij een baklijst zit er ruimte tussen de rand van het doek en de rand van de lijst.

lees meer

De naam baklijst zegt het al... het is een lijst in de vorm van een bak, waar het opgespannen doek verdiept in komt te liggen. Het is een eigentijdse inlijstwijze die veel bescherming geeft aan het kunstwerk. Baklijsten geven de voorstelling een subtiel en stijlvol kader, zonder dat het opzichtig is. Baklijsten worden per stuk op maat gemaakt zodat het altijd precies past bij jouw kunstwerk.

Bij een baklijst zit ruimte tussen het doek en de lijst. Deze tussenruimte zorgt er voor dat er nog meer accent op het kunstwerk komt en laat het werk als het ware 'zweven'. Standaard is deze tussenruimte 0,5 cm of 1 cm maar kan bij sommige lijsten ook nog groter gemaakt worden. Wil je zelf graag de gewenste tussenruimte bepalen, selecteer dan in de bestelmodule 'stel zelf je lijstcombinatie samen'. Via die optie kun je naar een andere pagina waar je per baklijst kunt zien welke tussenruimtes er mogelijk zijn en zelf de afstand kunt kiezen.

We bieden baklijsten in verschillende breedtes, kleuren, houtsoorten of met speciale afwerkingen. Je kan eenvoudig de collecties verkennen door een breedte en een model aan te klikken. Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de baklijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.