Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

In de verte

MARIA MEGENS

45 x 45 cm

fine art op canvas
giclée kwaliteit
75 jaar kleurgarantie

in baklijst Atelier naturel 10 mm (+...)
in baklijst Atelier whitewash 10 mm (+...)
in baklijst Atelier wit 10 mm (+...)
in baklijst Atelier zwart 10 mm (+...)
in baklijst Atelier zwart-zilver 10 mm (+...)

OVER IN DE VERTE

Op dit vierkante kunstwerkje van Maria Megens met als titel 'In de verte' is een landschap afgebeeld met daarop een boerderij. Het geheel is abstract weergegeven in blauw, groen en oranje. De sfeer is gemoedelijk en warm.

In de verte is uitgevoerd als giclée op canvas in een gelimiteerde oplage.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op canvas
  • gelimiteerde oplage
  • 45 x 45 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

Het landschap oogt gemoedelijk en de boerderij gezellig en geborgen. Een plek om je heerlijk thuis te voelen!

Omdat kleuren zoveel meer kunnen zeggen

De kunst van Maria Megens brengt bergen, landerijen en vergezichten tot leven. Haar schilderijen spreken jong en oud aan door de eenvoud, de warme kleuren en het lef om anders te zijn. In haar landschappen in licht naïeve stijl met een vleugje abstractie is de zomerzon voelbaar…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In baklijst

Bij een baklijst zit er ruimte tussen de rand van het doek en de rand van de lijst.

lees meer

De naam baklijst zegt het al... het is een lijst in de vorm van een bak, waar het opgespannen doek verdiept in komt te liggen. Het is een eigentijdse inlijstwijze die veel bescherming geeft aan het kunstwerk. Baklijsten geven de voorstelling een subtiel en stijlvol kader, zonder dat het opzichtig is. Baklijsten worden per stuk op maat gemaakt zodat het altijd precies past bij jouw kunstwerk.

Bij een baklijst zit ruimte tussen het doek en de lijst. Deze tussenruimte zorgt er voor dat er nog meer accent op het kunstwerk komt en laat het werk als het ware 'zweven'. Standaard is deze tussenruimte 0,5 cm of 1 cm maar kan bij sommige lijsten ook nog groter gemaakt worden. Wil je zelf graag de gewenste tussenruimte bepalen, selecteer dan in de bestelmodule 'stel zelf je lijstcombinatie samen'. Via die optie kun je naar een andere pagina waar je per baklijst kunt zien welke tussenruimtes er mogelijk zijn en zelf de afstand kunt kiezen.

We bieden baklijsten in verschillende breedtes, kleuren, houtsoorten of met speciale afwerkingen. Je kan eenvoudig de collecties verkennen door een breedte en een model aan te klikken. Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de baklijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.