Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

Zomer Veldboeket tegen blauw

PATRICK CREYGHTON

50 x 55 cm

giclée op canvas
75 jaar kleurgarantie

Ter info: In de fotogalerij kun je goed zien hoe de breedte van de lijst er uit ziet t.o.v. het kunstwerk. De verhouding klopt met de werkelijkheid.
in baklijst Atelier wit 10 mm (+...)
in baklijst Atelier zwart 10 mm (+...)
in baklijst Atelier zwart-zilver 10 mm (+...)
in sierlijst Jadi purperviolet 18 mm (+...)
in sierlijst Vienna wit zilver 20 mm (+...)
in sierlijst Villa antiek zilver 35 mm (+...)

  * gratis verzending binnen Nederland

OVER ZOMER VELDBOEKET TEGEN BLAUW

Korenbloemen, margrieten en gipskruid sieren hier een ouderwetse witte melkkan die op een houten stoel is neergezet. Dit zomerveldboeket doet weelderig en rijk aan en heeft toch een ingetogen karakter. De teerheid van de bloemen is subliem weergegeven door Patrick Creyghton en de grijsblauwe achtergrond laat de bloemen nog meer stralen.

Het mooie van dit zomerveldboeket is dat je er het hele jaar van kunt genieten en het zal zeker voor een aangename sfeer en lichtheid zorgen in de ruimte waar het komt te hangen.

 

Zomer Veldboeket tegen blauw is uitgebracht als giclée op canvas in een gelimiteerde oplage.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op canvas
  • gelimiteerde oplage
  • 50 x 55 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

“Een zomers boeket van veldbloemen om het hele jaar van te genieten.”

De schilder die verf tot poëzie maakt!

Creyghton is bekend van zijn sfeervolle landschappen die hij in het Limburgse heuvelland schildert. Van korenvelden tot fruitbomen… het is altijd van een serene romantische ingetogen sfeer waar een verstilling vanuit lijkt te gaan. Hij is geboren in…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In baklijst

Bij een baklijst zit er ruimte tussen de rand van het doek en de rand van de lijst.

lees meer

De naam baklijst zegt het al... het is een lijst in de vorm van een bak, waar het opgespannen doek verdiept in komt te liggen. Het is een eigentijdse inlijstwijze die veel bescherming geeft aan het kunstwerk. Baklijsten geven de voorstelling een subtiel en stijlvol kader, zonder dat het opzichtig is. Baklijsten worden per stuk op maat gemaakt zodat het altijd precies past bij jouw kunstwerk.

Bij een baklijst zit ruimte tussen het doek en de lijst. Deze tussenruimte zorgt er voor dat er nog meer accent op het kunstwerk komt en laat het werk als het ware 'zweven'. Standaard is deze tussenruimte 0,5 cm of 1 cm maar kan bij sommige lijsten ook nog groter gemaakt worden. Wil je zelf graag de gewenste tussenruimte bepalen, selecteer dan in de bestelmodule 'stel zelf je lijstcombinatie samen'. Via die optie kun je naar een andere pagina waar je per baklijst kunt zien welke tussenruimtes er mogelijk zijn en zelf de afstand kunt kiezen.

We bieden baklijsten in verschillende breedtes, kleuren, houtsoorten of met speciale afwerkingen. Je kan eenvoudig de collecties verkennen door een breedte en een model aan te klikken. Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de baklijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.


In sierlijst

Bij een sierlijst (ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd) sluit de lijst naadloos aan en is er geen tussenruimte.

lees meer