ROMAN REISINGER

meesterlijke stillevens met de technieken van weleer

Wat meteen opvalt aan het werk van Roman Reisinger is de precisie en de detaillering. Elk stilleven is zo puur en echt dat je er als vanzelf bij blijft stilstaan. Met een grote bekwaamheid en een uitzonderlijke fijnzinnigheid creëert Roman Reisinger stillevens in olieverf. De hand van de meester brengt er vaak ook onverwachte elementen in, zoals een omhoogkruipend slakje of een verscholen vlinder…

Roman & Henriëtte

Als we het over Roman hebben, dan hoort daar ook Henriëtte bij. Aan al zijn meesterwerken heeft Henriëtte aan de basis gestaan. Zij maakt de ontwerpen voor de schilderijen en bepaalt de compositie op het doek. Het duo is samen een hedendaagse grootmeester die de 17e eeuwse schilderkunst eer aan doet.

↓ verder lezen
De ontwikkeling van vakmanschap

Roman genoot zijn opleiding door gewoon te doen! De schilderstechnieken leerde hij van zijn vader, maar het grote vakmanschap ontwikkelde hij door in de loop der jaren op autodidactische wijze.

Bloemrijk realisme

De kunst van Reisinger is realistisch en zeer gedetailleerd. In de stillevens hebben bloemen vaak de hoofdrol, maar ook dieren en allerhande voorwerpen kunnen op de doeken van Roman gevonden worden. Zijn werk is levendig, krachtig en diep in kleuropbouw.

Ieder werk is gemaakt met de technieken van de oude meesters en daarmee is de kunst van Reisinger onderscheidend in zijn soort. Zijn werken zijn zeer gewild bij kunstliefhebbers en verzamelaars. De Reisinger galerie is gevestigd in Gorssel en wie daar in de buurt is zou er beslist eens een bezoek aan moeten brengen.

Links

Eigen website van Roman Reisinger: romanreisinger.nl

.


Toont alle 7 resultaten


Tulpenweelde van Roman Reisinger aan de wand

.

Alle Reisinger giclées zijn gelimiteerd in oplage en voorzien van een gesigneerd certificaat.
De doeken zijn uitgevoerd op hoogwaardig canvas met een kleurgarantie van 75 jaar.

Sluit filters
Materiaal
Formaat