CHRISTIANE MIDDENDORF

Vloeiende abstractie

Vrije eigentijdse kunst waar zachte tere kleuren gecombineerd worden met donkere kleurtonen. Soms wild en dynamisch, soms zacht en vrouwelijk, maar altijd van een vloeiende abstractie die spannend en uitdagend is. Het werk van  Christiane Middendorf lijkt… lees meer

.

De kunst van Christiane Middendorf bieden wij in een hoogwaardige gicléekwaliteit.
De giclées zijn uitgevoerd op eerste kwaliteit canvas en hebben een kleurgarantie van 75 jaar.


Toont alle 7 resultaten


Over Christiane Middendorf

Het werk van  Christiane Middendorf lijkt de kijker op een actieve manier uit te nodigen in interactie met het beeld te gaan. Tussen de grote hoeveelheid kunstenaars die actief zijn in de moderne abstracte schilderkunst, slaagt Middendorf erin om in haar schilderijen een unieke zelfstandige uitdrukking te creëren.

Dynamiek en beweging

Haar schilderijen kenmerken zich door een abstractie van lijnen, vertakkingen en organische vloeiende bewegingen die op een ogenschijnlijk toevallige manier weer een eenheid vormen. De delen lijken weer op te gaan in het geheel en daarmee draagt ieder werk een eigen harmonie in zich. De grote gebaren die zichtbaar zijn in Middendorf’s schilderstijl brengen de dynamiek in het creatieproces en de constante verandering van de tijd over. De beweging erin is voelbaar.

Bio

Christiane Middendorf is geboren in Essen in 1961 en studeerde af in verschillende kunstrichtingen, waaronder de informele vormgeving, schilderen in kleur en vrij schilderen. Tevens voltooide ze een privéstudie bij kunstenaar Angela Ramsauer in 1995. Bij Prof. Qi Yang volgde ze de gaststudie in de masterclass “vrij schilderen” in 2003.

bekijk de collectie


Meer weten van Christiane Middendorf?
Haar website is: christiane-middendorf.de

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?
Sluit filters
Materiaal
Kunstwerken
Formaat
Kleur
Garantie
Bijzonderheden