CONNY ROßKAMP

spontane scheppingen vanuit de vrije expressie

De ijslandschappen van Conny Roßkamp zijn krachtig, expressief en indringend. Het bijzondere eraan is dat ze spontaan zijn ontstaan vanuit een vrije expressie. In de kunst van Conny Roßkamp is er nooit een vooropgezet plan of onderwerp… lees meer

.

Deze kunstwerken van Conny Roßkamp zijn uitgevoerd als hoogwaardig giclée.
Elk werk is uitgevoerd op ecologisch canvas en heeft een kleurgarantie van 75 jaar.


Toont alle 2 resultaten


Over Conny Roßkamp

De kunst van Conny Roßkamp toont ons werelden van kleur en beweging. Abstracte landschappen die spontaan ontstaan, zonder dat het zo bedoeld is.

.

Conny experimenteert met spatel en verf en laat de energie van het moment het werk laten doen. Zonder vooringenomen beeld dat het iets zou moeten worden en zonder resultaat te verwachten ontvouwen zich haar expressieve kunstwerken. Pas als het kunstwerk klaar is, ontdekt Roßkamp wat er in gezien kan worden en wordt de associatie met het bekende gemaakt. Dan pas krijgt het werk een passende titel.

Geschiedenis

Conny Roßkamp is ​​geboren in 1957 in het Duitse plaatsje Essen. Ze is als docent verbonden aan de vrije kunstacademie van Gerlingen en ze geeft les bij het Artteam in Zwitserland.

.

Meteen al direct nadat ze zich had gevestigd als freelanceschiler (in 1991) werd ze uitgenodigd voor exposities in o.a. Duitsland, Italië, Miami en Nederland. De kunst van Roßkamp werd goed ontvangen en vanaf dag 1 kon ze zich verheugen in een steeds toenemende populariteit.

bekijk de collectie

 


Meer informatie nodig van Conny Roßkamp?
Haar website is: conny-rosskamp.de

Sluit filters
Materiaal
Formaat