ISOLDE FOLGERIsolde Folger - kunstenaar

De onweerstaanbare levendigheid van kleur

Haar moderne abstracte werk draagt een vleugje mystiek in zich, door de combinatie van sterke vormen, eruptieve structuren, fijne lijntjes en brede penseelstreken. De kunstwerken van Folger kenmerken zich door een bijzondere harmonie, waarin contrastrijke bewegingen ons mee lijken te nemen naar verre oorden ver voorbij de ons zo bekende wereld… lees meer

.

De kunstwerken van Isolde Folger bieden wij in een hoogwaardige gicléekwaliteit.
Deze giclées zijn uitgevoerd op eerste kwaliteit canvas en hebben een kleurgarantie van 75 jaar.


Toont alle 9 resultaten


Over Isolde Folger

Passie, vuur en temperament!

De Duitse kunstenares Isolde Folger brengt kleur tot leven op het schildersdoek. Moderne, abstracte werken, waarin mediterrane warme kleuren de fantasie prikkelen en ons wegleiden naar onbekende droomachtige oorden.

Isolde is geboren in 1961 in Lindach en is sinds 1984 actief als kunstschilder in de vrije kunstsector. Haar werk is in verschillende landen in Europa te bezichtigen. Ze houdt atelier in zowel Duitsland als in Italië.

Expressief kleurgebruik

Isolde Folger werkt met gemengde technieken en materialen, waaronder acrylverf, pigmenten en ecoline op zowel doek als papier. Kenmerkend voor haar stijl is het expressieve kleurgebruik. Veelal voert één kleur de boventoon, die contrastrijk neergezet wordt tegen witte-, grijze- en zwarte kleurtonen. De sterke vormen en de eruptieve patronen in haar werk worden afgewisseld met fijne lijnen en grafisch aandoende patronen.

Kunst die je meeneemt…

Of het nu een klein werk is of een groot stuk… elk schilderij van haar hand lijkt onweerstaanbaar door de spanningsboog tussen de kleine en de grote elementen, waardoor je als kijker onweerstaanbaar de kosmos lijkt ingetrokken te worden.

bekijk de collectie

 


Meer weten van Isolde Folger?
Haar website is: isoldefolger.de

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?
Sluit filters
Materiaal
Kunstwerken
Formaat
Kleur
Garantie
Bijzonderheden