MERCEDES FELGUERES

flarden uit het leven in het artistieke licht

Wie de kunst van Felgueres aan een nader onderzoek onderwerpt ziet dat deze is opgebouwd uit verschillende elementen. Krantenknipsels, foto’s en afbeeldingen zijn op kleurrijke wijze bijeengebracht op doek. Meerdere lagen verf verbinden de verschillende elementen in een gelaagdheid die diepte en verwondering geeft. Felgueres is in Mexico geboren en… lees meer

.

De kunstwerken van Mercedes Felgueres zijn uitgevoerd als hoogwaardig giclée op canvas,
uitgebracht in een gelimiteerde oplage en voorzien van gesigneerd certificaat.


Toont alle 2 resultaten


Over Mercedes Felgueres

De van oorsprong Mexicaanse kunstenares Mercedes Felgueres maakt kunst die is opgebouwd uit driedimensionale structuren waarin het samenbrengen van verschillende elementen (collage) de hoofdrol speelt.
Haar schilderspenseel verbindt foto’s, krantenknipsels en andere elementen tot een harmonieus geheel en geeft ons zo een unieke blik op de moderne wereld. Het werk van Felgueres nodigt uit tot ontdekken en verkennen.

Geschiedenis en kunstopleiding

Mercedes Felgueres is geboren in Mexico-Stad en studeerde kunst en architectuur aan respectievelijk de Academia de Bellas Artes in San Miguel de Allende en de Universidad Anahuac in Mexico-Stad. In 2002 is ze verhuisd naar Duitsland en is sindsdien met haar atelier gevestigd in München.

De experimentele schilderkunst van Mercedes heeft een duidelijke eigen stijl en heeft haar internationaal bekend gemaakt. Haar werk wordt tentoongesteld in o.a. Duitsland, Zwitserland, België, Italië, Spanje, de Verenigde Staten en Mexico.
bekijk de collectie.

 


Stay Dry van Mercedes Felgueres aan de wand

Meer weten van Mercedes Felgueres?
Haar website is: mercedes-felgueres.com

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?
Sluit filters
Materiaal
Kunstwerken
Formaat
Kleur
Garantie
Bijzonderheden