< terug naar alle profiellijsten

CAPRI PROFIELLIJSTEN
kleur en elegantie met een klassiek biesje

De Capri lijstencollectie kenmerkt zich door een breed palet van matte hedendaagse kleuren die op traditionele wijze gecombineerd zijn met een zilver-bies of goudbies aan de binnenrand van de lijst. Het kunstwerk krijgt zo de optimale ‘shine’ en de Capri lijst kan daarbij een bepaalde kleurtoon in het kunstwerk extra accentueren.
Ze zijn er in het bruin, groen, terra, crème, grijs, blauw, zwart en zilver en goud.

Deze lijsten hebben een elegante, licht klassieke uitstraling en passen goed bij zowel moderne – als klassieke kunst.
Deze Capri lijsten kunnen ook heel goed als extra binnenlijst gebruikt worden voor als je een kleuraccent wilt geven aan een andere lijst. De variatiemogelijkheden met Capri zijn eindeloos.

Het formaat

Dit lijstprofiel heeft een zichtbreedte van 2,2 cm en is 2,1 cm hoog. De sponning is 1,3 cm. De lijst is uitstekend geschikt voor kunst op een papieren drager of paneel en kan naar keuze met glas gecombineerd worden.

We maken deze lijst precies op maat rond het kunstwerk met een paar millimeter overlap aan de binnenzijde. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst ca 4 cm groter.
Voor het mooiste resultaat (en om het artwerk goed vast te kunnen zetten) raden we een maximum dikte van 0,8 cm aan voor het in te lijsten werk.

Toepassing

Capri lijsten zijn geschikt voor: artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, posters, fotokunst, kunst op paneel en dibond.


Toont alle 10 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?