< terug naar alle profiellijsten

JADI COLORS
houten profiellijsten in elke kleur

De houten sierlijsten uit de Jadi Colors collectie kenmerken zich door hun afgeschuinde rand. Het zijn mooie eenvoudige lijsten die in een breed kleurenspectrum geleverd kunnen worden. Hierdoor zijn ze voor veel kunstwerken toepasbaar.

Het formaat

De rand van het Jadi lijstprofiel heeft een zichtbreedte van 1,8 cm en is 3,5 cm hoog met een sponning van 2 cm. We maken deze lijsten precies op maat rondom het artwerk en het profiel valt daarbij aan de voorzijde enkele millimeters over de voorstelling heen. Hierdoor ontstaat er een strakke afwerking zonder kieren. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst ca 3,5 cm groter.

Uitvoeringen

Jadi Colors is verkrijgbaar in: azuurblauw, saffierblauw, blauwgroen, pastelviolet, purperviolet, rietgroen, witgroen, varengroen, mosgroen, olijfbeige, beige, zandgeel, olijfgrijs, bruin, honinggeel, oranje, karmijnrood, mahoniebruin, wit, cementgrijs, muisgrijs, grijs en zwart.

Geschikt voor

Jadi Colors zijn lijsten die voor vrijwel elke kunstvorm geschikt zijn: kunst op canvas, artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, kunst op paneel en dibond.


Toont alle 6 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?