< terug naar alle profiellijsten

LANDSCAPE SIERLIJSTEN
de zachte matte kleuren uit de natuur

De Landscape lijstencollectie bestaat uit moderne rechte profielen met zachte enigszins transparante kleuren. Als kleurrijke zuster van het Moma profiel past het uitstekend in het huidige modebeeld qua inrichting. De collectie is geïnspireerd op de natuur en omvat kleuren die je ook in een willekeurig landschap tegenkomt. Het zijn kleurtonen die heel goed passen bij pastel en aquarel maar ook bij de wat intenser gekleurde kunstwerken kan een Landscape lijst net even die finishing touch geven.

De lijsten zijn uitgevoerd in echt hout, hebben een platte bovenzijde en geven het ingelijste kunstwerk een strak aanzien.
Model Landscape is verkrijgbaar in het: blauw, azurro, mosterdgeel, oranje, rood, olijfgroen, bosgroen, zand, hazelnoot, grijs, zwart en wit.

Het formaat

Het Landscape lijstprofiel heeft een zichtbreedte van 2,1 cm en is 3,2 cm hoog. De sponning is 2,4 cm.
We maken deze lijst precies op maat rondom het kunstwerk en het valt aan de frontzijde iets over de voorstelling heen zodat je een mooie aansluiting krijgt zonder kieren. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst ca 4 cm groter.

Toepassing

Landscape lijsten zijn geschikt voor vrijwel elke kunstvorm: kunst op canvas, artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, kunst op paneel, dibond, fotokunst, etc.


Toont alle 14 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?