< terug naar alle profiellijsten

PORTOFINO SIERLIJSTEN
de stoere industriële lijst

De Portofino lijstencollectie is helemaal van deze tijd. Stoer, industrieel en met kleuren als oudzilver, blauwstaal, goudbrons en koper heb je een lijst die prachtig matcht in een hedendaags interieur.

Door de schuine rand aan de binnenzijde (schilderijkant) krijgt het kunstwerk extra aandacht en meer accent. Het bijzondere van deze collectie is dat het zowel bij moderne, als bij klassieke kunstwerken een goede keuze blijkt.

De lijsten zijn geheel uit hout vervaardigd en worden met een metaalfinish afgewerkt. Door de bijzondere techniek van schuren en de kleurnuances er in lijkt het of het metaal al jaren oud en doorleefd is. De Portofino serie is verkrijgbaar in: donkerzilver, goudbruin, zilvergroen, oudzilver-blauw, zilvergrijs en oudzilver-zwart.

Het formaat

De lijst is net zo hoog als dat hij breed is, namelijk 3,4 cm. De sponning is 1,5 cm. We maken deze lijst precies op maat rondom het kunstwerk en het valt er aan de binnenzijde iets over heen zodat je een naadloze aansluiting krijgt. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst ca 6,5 cm groter.

Toepassing

Portofino lijsten zijn geschikt voor: artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, posters, fotokunst, kunst op paneel en dibond.


Toont alle 12 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?