< terug naar alle profiellijsten

PROCIDA
een lijst met dubbele sierbies voor een aangenaam klassiek effect

Sfeerbeeld van de Procida LijstencollectieDe Procida lijstcollectie heeft een mooie licht klassieke uitstraling door de gebolde bovenrand en de biesjes aan zowel de beeldzijde als de buitenzijde. De lijsten zijn geheel uit hout vervaardigd en zijn mat afgewerkt in het zilver, goud en diverse andere kleuren. Het zilver en het goud heeft een ‘oude’ finish waardoor het net lijkt of de lijst van vroeger is. Met deze lijst kun je een bijzondere persoonlijke touch aan het kunstwerk geven.

De Procida lijst is verkrijgbaar in de zilvervarianten: oud zilver, rood met zilver, blauw met zilver, crèmewit met zilver en zwart met zilver.
En in de goudvarianten: oud goud, groen met goud, bruin met goud en zwart met goud.

Het formaat

De lijst is 3,6 cm breed en is op het hoogste deel 2,5 cm hoog. De sponning is 1,4 cm. We maken deze lijst precies op maat rondom het kunstwerk en het valt er aan de binnenzijde iets over heen zodat je een naadloze aansluiting krijgt. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst ca 7 cm groter.

Voor het mooiste resultaat (en om het artwerk goed vast te kunnen zetten) raden we een maximum dikte van 0,9 cm aan voor het in te lijsten werk.

Toepassing

Procida lijsten zijn geschikt voor: artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, posters, fotokunst, kunst op paneel en dibond.


Toont alle 9 resultaten

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?