< terug naar alle profiellijsten

VILLA
de tijdloze klassieke elegantie

Villa sierlijsten - sfeerbeeld van de collectieDe Villa lijstcollectie is één van onze persoonlijke favorieten, want elke keer als we hier een kunstwerk mee uitvoeren is het resultaat prachtig! Het zijn lijsten met een mooie antieke uitstraling door hun licht verweerde karakter. Daardoor passen ze heel goed bij klassieke kunst, bij stillevens en bij alle werken die je een vintage uitstraling wil meegeven. Villa lijsten zijn volledig  uit hout vervaardigd en hebben aan de beeldzijde een verhoogde rand met een bolling bovenop.

De Villa lijst is verkrijgbaar in het antiek zilver en het antiek goud. Naast deze effen kleuren zijn er ook de combikleuren waarbij de lijst zelf is uitgevoerd in de kleuren zwart, grijs of ivoor met daarbij een sierrand in het zilver of het goud.

Het formaat

De lijst is 3,5 cm breed en is op het hoogste deel 2,5 cm hoog. De sponning is 1,5 cm. We maken deze lijst precies op maat rondom het kunstwerk en het valt er aan de beeldzijde iets over heen zodat je een naadloze aansluiting krijgt. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met deze lijst ca 6,5 cm groter.

Voor het mooiste resultaat (en om het artwerk goed vast te kunnen zetten) raden we een maximum dikte van 1 cm aan voor het in te lijsten werk.

Toepassing

Villa lijsten zijn geschikt voor: artwerk op papier, artwerk in combinatie met passepartout en glasplaat, posters, fotokunst, kunst op paneel en dibond.


Toont alle 7 resultaten