Devotie

giclée op fine art paper

kies één van de onderstaande opties (uitleg)
in Molino 15 mm: wit (+...)
in Molino 15 mm: naturel (+...)
in Molino 15 mm: lichtbruin (+...)
in Molino 15 mm: donkerbruin (+...)
in Molino 15 mm: zwart (+...)

  * gratis verzending binnen Nederland

OVER DEVOTIE

Een dame kijkt met een ingetogen devotionele blik schuin omlaag. Haar haren zijn omhoog gebonden. De omslagdoek, die ze om haar deels ontblote lichaam heeft gedrapeerd houdt ze met de handen bijeen. Het warme oranje en geel in de doek geeft een kleurrijk contrast met het diepe blauw wat in de achtergrond van het schilderij aanwezig is.

'Devotie' van Dinie Boogaart, is uitgevoerd als giclée op fine art paper.
Het is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 100 stuks.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op fine art paper
  • gelimiteerde oplage
  • 40 x 50 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

De schoonheid van een portret waarin de devotionele blik de toeschouwer raakt.

Eigentijdse kunst met een vleugje ‘stoer’ en nonchalance

Ofschoon de taferelen vaak lieflijk en warm van karakter zijn, zit in elk schilderij van Dinie een soort stoerheid die het onderscheidend en karaktervol maakt. Dinie Boogaart schildert realistisch figuratief, maar altijd met een nonchalance erin, waardoor het modern aandoet. De uitgestrektheid van het strand, de vrolijkheid van een kind of de kleurimpressies van…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

Op de rol

Dit houdt in dat het giclée niet ingelijst wordt en het op rol aan je geleverd wordt.

∨ lees meer

Het giclée wordt beschermd opgerold en vervolgens in een doos aan je toegezonden. Je dient het vervolgens zelf nog in te (laten) lijsten.

 

In lijst naar keuze

Van klassiek tot modern.... bij een sierlijst heb  je de optimale bescherming voor jouw kunstwerk.

∨ lees meer

Artwerk op papier wordt bij het inlijsten altijd in een lijst gezet omdat het materiaal te dun en te kwetsbaar is om het zonder lijst op te kunnen hangen.

Een sierlijst wordt ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd. In tegenstelling tot bij een baklijst ziet er bij een sierlijst geen tussenruimte tussen het kunstwerk en de lijst, maar sluit de lijst naadloos aan.  Het kunstwerk wordt in de binnenrand van de lijst gemonteerd en doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het kunstwerk heen valt krijg je een naadloze aansluiting.

Dit is de meest traditionele manier van inlijsten en het geeft ook de grootste lijstkeuze. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we de lijsten in groepen verdeeld. Zodra je op een keuzeknop klikt worden de opties zichtbaar.

Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.

 

✓ giclée op fine art paper
✓ 75 jaar kleurgarantie
✓ voorzien van ophanging
Artikelnummer: DBoog-011 Categorieën: , Tag: