Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

Model in rood

DINIE BOOGAART

80 x 50 cm

fine art op papier
giclée kwaliteit
75 jaar kleurgarantie

in Basic Black zwart 15mm (+...)
in Caret wijnrood 18mm (+...)
in Villa zwart-zilver 35mm (+...)
in Oblique staal laag 35mm (+...)

OVER MODEL IN ROOD

In een kleurrijke slaapkamer met veel rood, roze en een vleugje oranje zit een jongedame in handdoek gewikkeld op de rand van het bed. Ze lijkt zich in alle rust klaar te maken voor de dag en te genieten van dit dagelijkse ritueel. Het model is geportretteerd vanaf de rugzijde met aan de linkerkant een flard van een raampartij. Door het raam is er een mooie lichtinval in de kamer en ook op de ontblote rug van de jongedame. Het geheel doet weelderig aan met een intense kleurbeleving.

Model in rood van Dinie Boogaart, is uitgevoerd als giclée op fine art paper.
Het is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 100 stuks.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op fine art paper
  • gelimiteerde oplage
  • 80 x 50 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

Na het douchen op de rand van het bed en zich klaarmaken voor de dag. Het is steeds opnieuw genieten van dit dagelijkse ritueel.

Eigentijdse kunst met een vleugje ‘stoer’ en nonchalance

Ofschoon de taferelen vaak lieflijk en warm van karakter zijn, zit in elk schilderij van Dinie een soort stoerheid die het onderscheidend en karaktervol maakt. Dinie Boogaart schildert realistisch figuratief, maar altijd met een nonchalance erin, waardoor het modern aandoet. De uitgestrektheid van het strand, de vrolijkheid van een kind of de kleurimpressies van…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In sierlijst

Sierlijsten (ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd) zijn er van klassiek tot modern en je krijgt hiermee een mooie afwerking van jouw artwerk.

lees meer

Het kunstwerk wordt eerst op een foam- of houtpaneel gezet en naderhand in de binnenrand van de lijst gemonteerd. Doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het doek heen valt krijg je een mooie naadloze aansluiting. Dit is de meest traditionele manier van inlijsten en de lijstkeuze is dan ook enorm. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal!

In de optie 'selecte lijstkeuze' tref je de favoriete inlijstopties van onze eigen lijstenmakerij aan. Maar je kunt uiteraard ook zelf een mooie combinatie samenstellen. Vind je de plaatjes te klein en wil je de lijsten liever wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.


Op paneel

Hierbij wordt het kunstwerk op een foampaneel of houtpaneel geplakt en wordt het geschikt gemaakt om naderhand in te lijsten.

lees meer

Een kunstwerk op paneel op laten plakken maakt dat het stevigheid krijgt en naderhand in een lijst gezet kan worden. We raden het af om een kunstwerk op paneel zonder lijst op te hangen, omdat de randen kwetsbaar zijn en gemakkelijk kunnen beschadigen.


Op de rol

Met deze optie krijg je het artwerk los geleverd en dien je het zelf nog op te plakken en in te lijsten.

lees meer

We leveren het kunstwerk opgerold in een kokerdoos aan je uit, zonder omlijsting. Het werk is aan alle zijden voorzien van een stukje witrand zodat er ook nog voldoende ruimte blijft voor als je het achter een passepartout wilt bevestigen.

 

✓ giclée op fine art paper
✓ 75 jaar kleurgarantie
✓ voorzien van ophanging
Artikelnummer: DBoog-013 Categorieën: , Tags: ,