Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

Portret van een huismus

ERIK VAN OMMEN

15 x 13 cm

fine art op papier
giclée kwaliteit
75 jaar kleurgarantie

kies één van de onderstaande opties (uitleg)
in Basic Black 15 mm (+...)
in Molino 15 mm: lichtbruin (+...)
in Nina zwart-zilver 13 mm (+...)
in Caret wengé 18 mm (+...)
in Operette zwart-zilver 14 mm (+...)

OVER PORTRET VAN EEN HUISMUS

Dit piepkleine kunstwerkje is het portret van een huismus zoals we ze zo vaak zien. Met een minutieuze precisie is het prachtige verenkleed van dit vogeltje op doek vastgelegd. De goudbruine kleuren met wit en een vleugje blauw zijn zo prachtig, dat eenieder na het zien van dit portretje de mus met heel andere ogen zal gaan bekijken.

Portret van een huismus is een gelimiteerd giclée van Erik van Ommen.
Het is uitgevoerd op fine art paper.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op fine art paper
  • gelimiteerde oplage
  • 15 x 13 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

Wie stilstaat om een huismus te bewonderen, ontdekt al snel de prachtige kleuren in zijn verenkleed!

 

 

De wereld is mijn atelier

Gewapend met penseel, verf- en tekenmateriaal trekt Erik van Ommen er op uit. Niets liever dan urenlang vertoeven in de natuur en allerhande vogels gade te slaan met telescoop en deze op het doek te verwerkelijken. De aquarellen en schetsen komen ter plekke tot stand. In zijn atelier…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In sierlijst

Sierlijsten (ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd) zijn er van klassiek tot modern en je krijgt hiermee een mooie afwerking van jouw artwerk.

lees meer

Het kunstwerk wordt eerst op een foam- of houtpaneel gezet en naderhand in de binnenrand van de lijst gemonteerd. Doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het doek heen valt krijg je een mooie naadloze aansluiting. Dit is de meest traditionele manier van inlijsten en de lijstkeuze is dan ook enorm. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal!

In de optie 'selecte lijstkeuze' tref je de favoriete inlijstopties van onze eigen lijstenmakerij aan. Maar je kunt uiteraard ook zelf een mooie combinatie samenstellen. Vind je de plaatjes te klein en wil je de lijsten liever wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.


Op paneel

Hierbij wordt het kunstwerk op een foampaneel of houtpaneel geplakt en wordt het geschikt gemaakt om naderhand in te lijsten.

lees meer

Een kunstwerk op paneel op laten plakken maakt dat het stevigheid krijgt en naderhand in een lijst gezet kan worden. We raden het af om een kunstwerk op paneel zonder lijst op te hangen, omdat de randen kwetsbaar zijn en gemakkelijk kunnen beschadigen.


Op de rol

Met deze optie krijg je het artwerk los geleverd en dien je het zelf nog op te plakken en in te lijsten.

lees meer

We leveren het kunstwerk opgerold in een kokerdoos aan je uit, zonder omlijsting. Het werk is aan alle zijden voorzien van een stukje witrand zodat er ook nog voldoende ruimte blijft voor als je het achter een passepartout wilt bevestigen.

 

✓ giclée op fine art paper
✓ 75 jaar kleurgarantie
✓ voorzien van ophanging
Artikelnummer: Ommen-021 Categorieën: , Tag: