Portret van een roodborst
Erik van Ommen

15 x 13 cm

giclée op fine art paper

kies één van de onderstaande opties (uitleg)
in Basic Black 15 mm (+...)
in Molino 15 mm: lichtbruin (+...)
in Nina zwart-zilver 13 mm (+...)
in Caret wengé 18 mm (+...)
in Operette zwart-zilver 14 mm (+...)

  * gratis verzending binnen Nederland

OVER PORTRET VAN EEN ROODBORST

De roodborst is totaal niet schuw en komt bijzonder dicht bij mensen. Het versje 'Roodborstje tik' is dan ook niet uit de lucht gegrepen. Ze kunnen inderdaad wel eens tegen het raam aan tikken, als is dat waarschijnlijk om er piepkleine insectjes van af te snoepen, maar leuk is het wel.

Het rood in het verenkleed van het roodborstje verandert met de seizoenen. In het paarseizoen is de kleur het meest intens en dat is hoe dit vrolijke vogeltje geportretteerd is.

Portret van een roodborst is een gelimiteerd giclée van Erik van Ommen.
Het is uitgevoerd op fine art paper.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op fine art paper
  • gelimiteerde oplage
  • 15 x 13 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

Roodborstje tik….
Tik tik tik tegen het raam!

 

 

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

Op de rol

Dit houdt in dat het giclée niet ingelijst wordt en het op rol aan je geleverd wordt.

∨ lees meer

Het giclée wordt beschermd opgerold en vervolgens in een doos aan je toegezonden. Je dient het vervolgens zelf nog in te (laten) lijsten.

 

In lijst naar keuze

Van klassiek tot modern.... bij een sierlijst heb  je de optimale bescherming voor jouw kunstwerk.

∨ lees meer

Artwerk op papier wordt bij het inlijsten altijd in een lijst gezet omdat het materiaal te dun en te kwetsbaar is om het zonder lijst op te kunnen hangen.

Een sierlijst wordt ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd. In tegenstelling tot bij een baklijst ziet er bij een sierlijst geen tussenruimte tussen het kunstwerk en de lijst, maar sluit de lijst naadloos aan.  Het kunstwerk wordt in de binnenrand van de lijst gemonteerd en doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het kunstwerk heen valt krijg je een naadloze aansluiting.

Dit is de meest traditionele manier van inlijsten en het geeft ook de grootste lijstkeuze. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we de lijsten in groepen verdeeld. Zodra je op een keuzeknop klikt worden de opties zichtbaar.

Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.