De Crypte van de Stiftskerk
Henk Helmantel

giclée op fine art paper

kies één van de onderstaande opties (uitleg)
in Molino 15 mm: wit (+...)
in Molino 15 mm: naturel (+...)
in Molino 15 mm: lichtbruin (+...)
in Molino 15 mm: donkerbruin (+...)
in Molino 15 mm: zwart (+...)

  * gratis verzending binnen Nederland

OVER DE CRYPTE VAN DE STIFTSKERK

Voor dit meesterwerk is Henk Helmantel de kelders van de Stiftskerk ingedoken. De crypte is de ondergrondse ruimte, die zich onder een kerkgebouw bevindt. Het is een mystieke plek waar bijvoorbeeld relikwieën bewaard kunnen worden, maar ook  vaak dienst doet als begraafplaats voor de geestelijken van aanzien van de betreffende kerk.

Deze crypte bevindt zich in de St. Cyriakus in Gernrode (Duitsland). Helmantel's schilderwerk is volledig waarheidsgetrouw geschilderd en de kleur van het karakteristieke kalksteen is dan ook goed te zien. De gewelven, de pilaren en de ronde kleine raampjes langs de zijkant zijn tot in detail uitgewerkt op het doek en laten duidelijk de bijzondere lichtinval zien die er in deze crypte heerst. Een kunstwerk wat rust en mystiek uitstraalt.

 

De Crypte van de Stiftskerk van Henk Helmantel is uitgevoerd als giclée op fine art paper.
Het is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 80 stuks.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op fine art paper
  • gelimiteerde oplage
  • 50 x 40 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

Onder menig protestantse kerk bevinden zich bijzondere ruimtes: dat zijn de crypten met de mystieke sfeer van weleer.

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

Op de rol

Dit houdt in dat het giclée niet ingelijst wordt en het op rol aan je geleverd wordt.

∨ lees meer

Het giclée wordt beschermd opgerold en vervolgens in een doos aan je toegezonden. Je dient het vervolgens zelf nog in te (laten) lijsten.

 

In lijst naar keuze

Van klassiek tot modern.... bij een sierlijst heb  je de optimale bescherming voor jouw kunstwerk.

∨ lees meer

Artwerk op papier wordt bij het inlijsten altijd in een lijst gezet omdat het materiaal te dun en te kwetsbaar is om het zonder lijst op te kunnen hangen.

Een sierlijst wordt ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd. In tegenstelling tot bij een baklijst ziet er bij een sierlijst geen tussenruimte tussen het kunstwerk en de lijst, maar sluit de lijst naadloos aan.  Het kunstwerk wordt in de binnenrand van de lijst gemonteerd en doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het kunstwerk heen valt krijg je een naadloze aansluiting.

Dit is de meest traditionele manier van inlijsten en het geeft ook de grootste lijstkeuze. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we de lijsten in groepen verdeeld. Zodra je op een keuzeknop klikt worden de opties zichtbaar.

Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.

 

✓ giclée op fine art paper
✓ 75 jaar kleurgarantie
✓ voorzien van ophanging
Artikelnummer: Helm-901 Categorieën: , Tags: ,