Vaasje bloemen
Henk Helmantel

36 x 30 cm

giclée op fine art paper

kies één van de onderstaande opties (uitleg)
in Caret wengé sierlijst (+...)
in Vienna zwart-zilver sierlijst (+...)

  * gratis verzending binnen Nederland

OVER VAASJE BLOEMEN

Vaasje bloemen is een sfeervol stilleven van Henk Helmantel van een klassieke hortenisabloem, aangevuld met wat blaadjes groen. Het vaasje zelf is van een bruinzwart keramiek en kleurt prachtig bij het rozepaars van de achtergrond en de evenzogekleurde bloemen met een vleugje wit.

Elke bloem hortensiabloem bestaat uit meerdere bloemen ineen en bij deze soort blijft de kern gesloten waardoor het een besachtig uiterlijk heeft en zijn de buitenste knopjes geopend. Hierdoor lijkt het alsof er heel veel bloemen in dit vaasje staan, maar in werkelijkheid is het er dus maar één.

 

'Vaasje bloemen' van Henk Helmantel is uitgevoerd als giclée op fine art paper.
Het is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 225 stuks.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op fine art paper
  • gelimiteerde oplage
  • 36 x 30 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

De wonderlijke natuur van een hortensiabloem… meerdere geopende en gesloten knopjes die samen één bloem blijken te zijn.

 

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

Op de rol

Dit houdt in dat het giclée niet ingelijst wordt en het op rol aan je geleverd wordt.

∨ lees meer

Het giclée wordt beschermd opgerold en vervolgens in een doos aan je toegezonden. Je dient het vervolgens zelf nog in te (laten) lijsten.

 

In lijst naar keuze

Van klassiek tot modern.... bij een sierlijst heb  je de optimale bescherming voor jouw kunstwerk.

∨ lees meer

Artwerk op papier wordt bij het inlijsten altijd in een lijst gezet omdat het materiaal te dun en te kwetsbaar is om het zonder lijst op te kunnen hangen.

Een sierlijst wordt ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd. In tegenstelling tot bij een baklijst ziet er bij een sierlijst geen tussenruimte tussen het kunstwerk en de lijst, maar sluit de lijst naadloos aan.  Het kunstwerk wordt in de binnenrand van de lijst gemonteerd en doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het kunstwerk heen valt krijg je een naadloze aansluiting.

Dit is de meest traditionele manier van inlijsten en het geeft ook de grootste lijstkeuze. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we de lijsten in groepen verdeeld. Zodra je op een keuzeknop klikt worden de opties zichtbaar.

Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.

 

✓ giclée op fine art paper
✓ 75 jaar kleurgarantie
✓ voorzien van ophanging
Artikelnummer: Helm-401 Categorieën: , Tags: ,