Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

Roodbont vee onder wilg

JAN VAN 'T HOFF

120 x 65 cm

fine art op canvas
giclée kwaliteit
75 jaar kleurgarantie

kies één van de onderstaande opties (uitleg)
in baklijst Atelier naturel 10 mm (+...)
in baklijst Atelier whitewash 10 mm (+...)
in baklijst Atelier wit 10 mm (+...)
in baklijst Atelier zwart 10 mm (+...)
in baklijst Atelier zwart-zilver 10 mm (+...)

OVER ROODBONT VEE ONDER WILG

Op een warme zonnige dag zoekt een groep roodbont vee verkoeling in het water en de lichte schaduw van een wilgenboom. Kunstschilder Jan van 't Hoff heeft de groep prachtig op het doek vereeuwigd, waarbij het stralende zonlicht een belangrijke rol speelt. De gouden zonnestralen doen de kleuren van de koeien nog mooier uitkomen. Het warm oranjebruin geeft ook een mooi contrast met het groen van de boom.

Roodbont vee onder wilg is uitgevoerd als giclée in gelimiteerde oplage.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • 120 x 65 cm
  • giclee op canvas
  • gelimiteerde oplage
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

Het romantische beeld van een kudde koeien onder de wilg, wordt versterkt door het stralende zomerweer en de verkoeling van de beek.

Spelen met licht in stilleven en landschap

Sfeervolle stillevens en hartverwarmende landschappen waarin vaak koeien de hoofdrol spelen… dat zijn de kunstwerken van Jan van ’t Hoff. Geschilderd met een nauwkeurige precisie en doordrenkt met een warmte die kenmerkend is voor zijn werk. Jan van ’t Hoff is geboren…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In baklijst

Bij een baklijst zit er ruimte tussen de rand van het doek en de rand van de lijst.

lees meer

De naam baklijst zegt het al... het is een lijst in de vorm van een bak, waar het opgespannen doek verdiept in komt te liggen. Het is een eigentijdse inlijstwijze die veel bescherming geeft aan het kunstwerk. Baklijsten geven de voorstelling een subtiel en stijlvol kader, zonder dat het opzichtig is. Baklijsten worden per stuk op maat gemaakt zodat het altijd precies past bij jouw kunstwerk.

Bij een baklijst zit ruimte tussen het doek en de lijst. Deze tussenruimte zorgt er voor dat er nog meer accent op het kunstwerk komt en laat het werk als het ware 'zweven'. Standaard is deze tussenruimte 0,5 cm of 1 cm maar kan bij sommige lijsten ook nog groter gemaakt worden. Wil je zelf graag de gewenste tussenruimte bepalen, selecteer dan in de bestelmodule 'stel zelf je lijstcombinatie samen'. Via die optie kun je naar een andere pagina waar je per baklijst kunt zien welke tussenruimtes er mogelijk zijn en zelf de afstand kunt kiezen.

We bieden baklijsten in verschillende breedtes, kleuren, houtsoorten of met speciale afwerkingen. Je kan eenvoudig de collecties verkennen door een breedte en een model aan te klikken. Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de baklijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.


In sierlijst

Bij een sierlijst (ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd) sluit de lijst naadloos aan en is er geen tussenruimte.

lees meer

Het opgespannen doek wordt in de binnenrand van de lijst gemonteerd. Doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het doek heen valt krijg je dus een naadloze aansluiting. Het is de meest traditionele manier van inlijsten en dit geeft de grootste lijstkeuze. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal.

Naast de al getoonde opties op deze pagina kun je via de optie 'stel zelf je lijstcombinatie samen' een uitgebreidere sortering lijsten vinden. De lijsten zijn op breedte gesorteerd en zodra je een breedte en model kiest zie je de beschikbare variaties en bijbehorende prijzen. Als je een lijst gevonden hebt die je mooi vindt kun je deze selecteren en het kunstwerk in één keer met deze lijst bestellen.

Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.


Op frame

Dit houdt in dat het doek opgespannen wordt op een houten frame en er geen lijs