Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

Dahlia’s

KEIMPE VAN DER KOOI

55 x 125 cm

fine art op canvas
giclée kwaliteit
75 jaar kleurgarantie

kies één van de onderstaande opties (uitleg)
in Atelier baklijst naturel (+...)
in Atelier baklijst whitewash (+...)
in Atelier baklijst wit (+...)
in Atelier baklijst zwart (+...)
in Atelier baklijst zwart-zilver (+...)

OVER DAHLIA’S

Een stilleven van Keimpe van der Kooi: een tafel met een porseleinen theekopje, een zilveren vaas en een glazen vaas waarin een prachtig boeket dahlia's geschikt wordt. Nog niet alle bloemen zitten in de vaas... een deel ligt nog op het papier ervoor. Naast de kleurrijke dahlia's in de kleuren rood, roze, oranje, geel en wit zien we ook op het behang op de achtergrond bloemen afgebeeld. Het satijnen doek op de tafel, en de glans van het zilver maakt het sfeerbeeld compleet.

Dit werk is uitgevoerd als giclée op canvas in een gelimiteerde oplage.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Garantie

Bijzonderheden

,

 

  • giclee op canvas
  • gelimiteerde oplage
  • 55 x 125 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

Kleur, kleur en nog eens kleur! De vrolijkheid van een boeketje dahlia’s op vaas.

Meester van de kleurrijke stillevens

Aan het werk van Keimpe van der Kooi valt direct op hoe kleurrijk het is. Met niet alledaagse kleurcombinaties weet hij klassieke stillevens in een hedendaagse sfeer te brengen. Zijn werk brengt het zonnetje in huis en zijn liefde voor de klassieke schilderkunt is…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In baklijst

Bij een baklijst zit er ruimte tussen de rand van het doek en de rand van de lijst.

lees meer

De naam baklijst zegt het al... het is een lijst in de vorm van een bak, waar het opgespannen doek verdiept in komt te liggen. Het is een eigentijdse inlijstwijze die veel bescherming geeft aan het kunstwerk. Baklijsten geven de voorstelling een subtiel en stijlvol kader, zonder dat het opzichtig is. Baklijsten worden per stuk op maat gemaakt zodat het altijd precies past bij jouw kunstwerk.

Bij een baklijst zit ruimte tussen het doek en de lijst. Deze tussenruimte zorgt er voor dat er nog meer accent op het kunstwerk komt en laat het werk als het ware 'zweven'. Standaard is deze tussenruimte 0,5 cm of 1 cm maar kan bij sommige lijsten ook nog groter gemaakt worden. Wil je zelf graag de gewenste tussenruimte bepalen, selecteer dan in de bestelmodule 'stel zelf je lijstcombinatie samen'. Via die optie kun je naar een andere pagina waar je per baklijst kunt zien welke tussenruimtes er mogelijk zijn en zelf de afstand kunt kiezen.

We bieden baklijsten in verschillende breedtes, kleuren, houtsoorten of met speciale afwerkingen. Je kan eenvoudig de collecties verkennen door een breedte en een model aan te klikken. Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de baklijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.


In sierlijst

Bij een sierlijst (ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd) sluit de lijst naadloos aan en is er geen tussenruimte.

lees meer

Het opgespannen doek wordt in de binnenrand van de lijst gemonteerd. Doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het doek heen valt krijg je dus een naadloze aansluiting. Het is de meest traditionele manier van inlijsten en dit geeft de grootste lijstkeuze. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal.

Naast de al getoonde opties op deze pagina kun je via de optie 'stel zelf je lijstcombinatie samen' een uitgebreidere sortering lijsten vinden. De lijsten zijn op breedte gesorteerd en zodra je een breedte en model kiest zie je de beschikbare variaties en bijbehorende prijzen. Als je een lijst gevonden hebt die je mooi vindt kun je deze selecteren en het kunstwerk in één keer met deze lijst bestellen.

Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.