Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

Oud Roest

ROB MØHLMANN

30 x 20 cm

giclée op fine art paper
75 jaar kleurgarantie

Ter info: In de fotogalerij kun je goed zien hoe de breedte van de lijst er uit ziet t.o.v. het kunstwerk. De verhouding klopt met de werkelijkheid.
in Basic Black 15 mm (+...)
in Nina zwart-zilver 13 mm (+...)
in Ischia ornament 16 mm (+...)
in Shabby Chic bruin 20 mm (+...)
in Landscape oranje 21 mm (+...)
in Landscape walnoot 21 mm (+...)
in Capri bruin-goud 22 mm (+...)
in Capri zwart-zilver 22 mm (+...)

  * gratis verzending binnen Nederland

OVER OUD ROEST

In het vensterbankje voor het raam staat een fijnzinnig gedecoreerde porseleinen pot in het wit met blauw. In deze pot staan een aantal roestige antieke spijkers en ook er om heen ligt wat oud roest.

Het verweerde roest harmonieert prachtig bij het licht verweerde hout van het kozijn en komt weer terug in het bruin van de bomen op de achtergrond. Verder is dit stilleven overwegend blauw. De raampartij is zeeblauw van kleur en het porselein heeft de typische herkenbaar blauwe kleur die je vaak op oud porselein terugziet. De decoratie op de pot heeft een Aziatisch karakter en is zo bijzonder levensecht geschilderd dat je haast niet anders kan dan er in verwondering naar te kijken.

Oud Roest heeft een warme uitstraling. Het is een giclée in gelimiteerde oplage van Rob Møhlmann en is uitgevoerd op fine art paper.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op fine art paper
  • gelimiteerde oplage
  • 30 x 20 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

Is het de pot, het oude roest of het oude raam wat dit schilderij zijn charme geeft?

 

Werkelijkheid, waarnemen en weergeven

Op de academie hield hij het niet uit, maar in zijn eigen atelier floreerde Rob Møhlmann des te meer. Als volledige autodidactisch kunstenaar, mag hij zich toch onder de grootmeesters van deze tijd scharen. Niet gehinderd door enige kennis schilderde hij aanvankelijk alles wat…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In sierlijst

Sierlijsten (ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd) zijn er van klassiek tot modern en je krijgt hiermee een mooie afwerking van jouw artwerk.

lees meer

Het kunstwerk wordt eerst op een foam- of houtpaneel gezet en naderhand in de binnenrand van de lijst gemonteerd. Doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het doek heen valt krijg je een mooie naadloze aansluiting. Dit is de meest traditionele manier van inlijsten en de lijstkeuze is dan ook enorm. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal!

In de optie 'selecte lijstkeuze' tref je de favoriete inlijstopties van onze eigen lijstenmakerij aan. Maar je kunt uiteraard ook zelf een mooie combinatie samenstellen. Vind je de plaatjes te klein en wil je de lijsten liever wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.