Logo’s in de afbeelding staan alleen op de website en niet op het originele kunstwerk.

Aan de oever van het Reitdiep

TON DUBBELDAM

100 x 30 cm

fine art op canvas
giclée kwaliteit
75 jaar kleurgarantie

Ter info: In de fotogalerij kun je goed zien hoe de breedte van de lijst er uit ziet t.o.v. het kunstwerk. De verhouding klopt met de werkelijkheid.
in baklijst Atelier naturel (+...)
in baklijst Atelier whitewash (+...)
in baklijst Atelier zwart (+...)
in baklijst Atelier zwart-zilver (+...)
in sierlijst Shabby Chic zwart (+...)
in sierlijst Caret wengé (+...)
in sierlijst Vienna zwart-zilver (+...)
in sierlijst Landscape olijfgroen (+...)
in baklijst Bazo Luxe zwart-goud (+...)
in baklijst Shape breed taupe-zilver (+...)

OVER AAN DE OEVER VAN HET REITDIEP

Rust en ruimte zijn de sleutelwoorden voor het kunstwerk 'Aan de oever van het Reitdiep'. Dit water dat zich door het Groninger Landschap heenslingert, is door Ton Dubbeldam afgebeeld in een pure schoonheid. Het water is leeg, de oevers zijn groen en de bloemen bloeien er rijkelijk. In de verte op de uiterwaarden zien we een boerderij verscholen tussen de bomen. Deze natuurlijke pracht strekt zich uit van de stad Groningen tot helemaal aan het Lauwersmeer.

Aan de oever van het Reitdiep is uitgevoerd als giclée op canvas in een gelimiteerde oplage van 60 stuks.

Lijstadvies

Dit giclée is goed met een lijst te combineren. Donkere kleuren als zwart, groen, bruin en grijs combineren uitstekend en ook lijsten met een goud- of zilverrandje geven er iets extra's aan.

In de lijstenmakerij hebben we een selectie gemaakt van lijsten die erg mooi staan bij dit giclée en die we van harte aanbevelen. Je kunt deze selectie in de foto-slideshow terugvinden.

DETAILS

Afmetingen N/B
Kunststijl

Oplage

Formaat

Materiaal

Techniek

Bijzonderheden

,

Garantie

 

  • giclee op canvas
  • gelimiteerde oplage
  • 100 x 30 cm
  • meerdere inlijstmogelijkheden

 

“Elk jaargetijde heeft het Reitdiep haar eigen schoonheid. Het lage zonlicht draagt daar volop aan bij.”

Het giclee Aan de oever van het Reitdiep van Ton Dubbeldam ingelijst aan de wand in een huiskamer

Kunst met de twinkeling van licht en pointillisme

Zijn werken zijn onwijs populair en gewild bij kunstminnend Nederland. Door de sprekende lichtreflecties en de warme kleuren in de landschappen die de verbeelding prikkelen, geldt Dubbeldam met recht als één van de meest bekende Nederlandse kunstschilders van dit moment. Zijn werken zijn eigentijds en kleurrijk en houden het midden tussen realisme, impressionisme en pointillisme. In zijn oeuvre zien we…

AANVULLENDE INFORMATIE

UITLEG INLIJSTOPTIES

In baklijst

Bij een baklijst zit er ruimte tussen de rand van het doek en de rand van de lijst.

lees meer

De naam baklijst zegt het al... het is een lijst in de vorm van een bak, waar het opgespannen doek verdiept in komt te liggen. Het is een eigentijdse inlijstwijze die veel bescherming geeft aan het kunstwerk. Baklijsten geven de voorstelling een subtiel en stijlvol kader, zonder dat het opzichtig is. Baklijsten worden per stuk op maat gemaakt zodat het altijd precies past bij jouw kunstwerk.

Bij een baklijst zit ruimte tussen het doek en de lijst. Deze tussenruimte zorgt er voor dat er nog meer accent op het kunstwerk komt en laat het werk als het ware 'zweven'. Standaard is deze tussenruimte 0,5 cm of 1 cm maar kan bij sommige lijsten ook nog groter gemaakt worden. Wil je zelf graag de gewenste tussenruimte bepalen, selecteer dan in de bestelmodule 'stel zelf je lijstcombinatie samen'. Via die optie kun je naar een andere pagina waar je per baklijst kunt zien welke tussenruimtes er mogelijk zijn en zelf de afstand kunt kiezen.

We bieden baklijsten in verschillende breedtes, kleuren, houtsoorten of met speciale afwerkingen. Je kan eenvoudig de collecties verkennen door een breedte en een model aan te klikken. Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de baklijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.


In sierlijst

Bij een sierlijst (ook vaak profiellijst of schilderijlijst genoemd) sluit de lijst naadloos aan en is er geen tussenruimte.

lees meer

Het opgespannen doek wordt in de binnenrand van de lijst gemonteerd. Doordat de voorkant van de lijst altijd een paar millimeter over het doek heen valt krijg je dus een naadloze aansluiting. Het is de meest traditionele manier van inlijsten en dit geeft de grootste lijstkeuze. Extra breed, barok, stoer, elegant, gekleurd, strak, bourgondisch... het is er allemaal.

Naast de al getoonde opties op deze pagina kun je via de optie 'stel zelf je lijstcombinatie samen' een uitgebreidere sortering lijsten vinden. De lijsten zijn op breedte gesorteerd en zodra je een breedte en model kiest zie je de beschikbare variaties en bijbehorende prijzen. Als je een lijst gevonden hebt die je mooi vindt kun je deze selecteren en het kunstwerk in één keer met deze lijst bestellen.

Vind je de plaatjes te klein en wil je liever de lijsten wat groter bekijken? Op de sierlijstenpagina tref je alle modellen in groter formaat met uitgebreide beschrijving.


Op frame

Dit houdt in dat het doek opgespannen wordt op een houten frame en er geen lijst om heen zit.

lees meer

Omdat zonder lijst ook de zijkant van je kunstwerk zichtbaar is, wordt de afbeelding veelal gespiegeld aan de randen. Hierdoor lijkt het net of de afbeelding aan de zijkant doorloopt. Het kunstwerk ziet er dus ook zonder lijst mooi uit.

Het houten frame waar het doek op opgespannen wordt bestaat uit spielatten die een dikte hebben van 2 cm. Bij grotere formaten w