TON DUBBELDAM

Kunst met de twinkeling van licht en pointillisme

Zijn werken zijn onwijs populair en gewild bij kunstminnend Nederland. Door de sprekende lichtreflecties en de warme kleuren in de landschappen die de verbeelding prikkelen, geldt Dubbeldam met recht als één van de meest bekende Nederlandse kunstschilders van dit moment. Zijn werken zijn eigentijds en kleurrijk en houden het midden tussen realisme, impressionisme en pointillisme.

Stijl

In zijn oeuvre zien we veel landschappen, waterpartijen, stadsgezichten en haventjes. De sfeer op zijn werken is uniek en is dan ook met geen enkel ander kunstenaar te vergelijken. Zon, licht en de reflecties daarvan spelen vaak een rol op zijn doeken en het is daarom dat zijn kunststijl soms ook onder het luminisme wordt geschaard.

↓ verder lezen
Geschiedenis en succes

Ton Dubbeldam is geboren in 1957 en is met zijn atelier gevestigd in de stad Groningen. Vanaf 1976 startte hij zijn schilderscarrière door het zich inschrijven aan de Academie Minerva in Groningen te volgen. Zijn opleiding rondde hij met succes af en vervolgde deze met het behalen van een lerarengraad.

Zijn succes dankt hij voornamelijk aan zijn uniciteit en aan het feit dat zijn stijl zowel het klassiek georiënteerde publiek als ook de modernere eigentijds gerichte mensen aanspreekt. Ton maakt de schoonheid die achter het alledaagse verborgen zit, weer zichtbaar op het doek.

Links

Website van Ton Dubbeldam: tondubbeldam.com
Ton Dubbeldam op Facebook: TonDubbeldamFineArt

.


Toont 1–18 van 28 resultaten


 

De kunstwerken van Ton Dubbeldam zijn uitgevoerd als hoogwaardig giclée op canvas,
uitgebracht in een gelimiteerde oplage en voorzien van gesigneerd certificaat.

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?
Sluit filters
Materiaal
Kunstwerken
Formaat
Kleur
Garantie
Bijzonderheden