OVER RAMANA MAHARSHI

Ramana Maharshi (1879-1950) helpt je de weg naar binnen te vinden. Het mooie van deze oude Indiase meester is dat hij leefde in een tijd waarin ook al foto's genomen werden. De foto's met zijn beeltenis dragen nog steeds de kracht van een ontmoeting met hem in zich en kunnen je de ervaring geven van de gerealiseerde staat.

Het oogcontact met een gerealiseerd leraar heet darshan en via de foto's van Ramana kun je deze darshan nog steeds van hem ontvangen. Als je jezelf regelmatig verbindt met deze hogere bewustzijnsenergieën zal de mind steeds verder aan kracht inboeten en zul je merken dat het steeds stiller in jou wordt. Zo helpt Ramana ook vele jaren na zijn dood nog altijd mensen op hun pad van inkeer en bevrijding.

Meditatie kan gemakkelijker worden als je voor een foto van Ramana Maharshi zit. De kracht deze guru is zo sterk dat hij je spontaan kan uitnodigen zonder dat je daar op gewezen wordt. We zien dit in de retraites regelmatig gebeuren.

DE GICLÉES

In plaats van een standaard fotodruk worden deze beeltenissen van Ramana in een gicléekwaliteit gemaakt. Dat wil zeggen op een hoogwaardig canvas met echte pigmenten. We laten dit doen bij een kunstdrukker in Duitsland die op duurzame wijze werkt en de giclées zijn bovendien kleurecht. Kleurecht betekent dat er 75 jaar kleurgarantie op zit.

Verder worden de doeken voorzien van een vernislaagje. Hiermee is het beter beschermd tegen vuil en invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld kleine vlekjes van vliegen of spinnen kun je er weer met een vochtig doekje afhalen (voorzichtig deppen en niet wrijven).

De giclée-doeken worden door Emilia aan haar leerlingen en andere zoekers aangeboden zonder winstoogmerk. Er zit wel een kleine winstmarge op het opspannen en een normale winstmarge op een eventuele sierlijst.


 

Toont alle 14 resultaten

Eye Contact – Introspection – Seen by the guru – Selfrealisation – To look down – Truth – Vibhuti – Young Age