Extra allure met een Helmantel museumlijst

Stilleven met open raam in een museumlijst

Soms wil je iets speciaals...en wil je jouw giclée net dat beetje extra geven wat een ander niet heeft.

In dit geval zijn de klanten naar een expositie van Henk Helmantel geweest en hebben daar een prachtig schilderij gezien, namelijk 'Rembrandts Atelier'. Het kunstwerk hing daar ingelijst in een speciale handgemaakte houten lijst, die exclusief op maat gemaakt was voor dit stilleven voor het museum van Helmantel. De klanten waren op slag verliefd en wilden dit stilleven ook heel graag in hun eigen huis, met daarom heen ook dezelfde museumlijst.

Op zoek naar de ontwerper

Speciaal voor deze aanvraag zijn we op zoek gegaan naar de originele ontwerper van deze lijst, zodat we precies dezelfde lijst konden laten maken. Hierbij moest de lijst aangepast worden voor het giclée op doek. Het originele werk was namelijk op paneel geschilderd en voor een opgespannen doek dient er meer hoogte in de sponning te zijn. De ontwerper wilde met ons samenwerken en heeft de lijst dan ook speciaal voor deze opdracht opgehoogd.

Met veel plezier inlijsten

De lijst kwam binnen en we waren dolenthousiast! De ophoging was naadloos uitgevoerd en het bladzilver aan de bolle randen van de lijst had een prachtig antieke kleur. Met veel plezier hebben we het giclée op het frame gezet en in de lijst gemonteerd. En het resultaat mag er zijn! Ook de klanten waren er superblij mee en hebben ons bovenstaande foto doorgestuurd.

Er is meer mogelijk dan je denkt

Wil je ook een speciale lijst om jouw giclée? Of heb je ergens iets gezien wat je graag zou willen laten verwezenlijken? Er is meer mogelijk dan je denkt! Dankzij onze samenwerking met diverse ambachtelijke lijstenmakers kunnen we bijna elke lijst aan je leveren. Neem contact met ons op om je wensen door te spreken en we maken graag een aanbod op maat.